به گزارش خبرنگار مهر در همدان، محمد باقر حسینی سیر با بیان اینکه حوزه هنری برنامه های خود را با رویکرد جذب استعدادهای جوان استان همدان و تولید آثار ارزشمند در زمینه هنر اسلامی اجرا می کند، گفت: این برنامه ها در قالب برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه حوزه هنری استان همدان بیش از 100 کارگاه و کلاس هنر اسلامی ویژه هنرمندان برگزار کرده است، افزود: این کارگاه ها در سال آینده با رویکردهای جدید و جذاب برگزار می شود.
مسئول حوزه هنری استان همدان یادآور شد: این برنامه ها در قالب کارگاه ها و کلاس های هنر اسلامی است که بیش از 80 کارگاه و بیش از 20 کلاس آموزشی هنر اسلامی و دینی را شامل می شود.
وی گفت: در این کارگاه ها و کلاس ها،علاوه بر آموزش، نقد و بررسی برنامه های اجرا شده، پیشنهادها و راهکارهای مؤثر در راستای ارتقا تولیدات اسلامی ارائه می شود.
حسینی سیر با تاکید بر اینکه گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی و تبیین فرهنگ اسلامی به وسیله ابزار هنر در جامعه اسلامی از اهداف برگزاری این کارگاه هاست، خاطرنشان کرد: این کارگاه ها و کلاس ها به صورت مداوم و مستمر در هر هفته در رشته های مختلف هنری برگزار می شود.
نظر شما