پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۵۰

دغدغه آموزش و پرورش اطلاع رسانی به 12 میلیون و 300 هزار دانش آموز است

دغدغه آموزش و پرورش اطلاع رسانی به 12 میلیون و 300 هزار دانش آموز است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: اصلی ترین دغدغه آموزش و پرورش اطلاع رسانی به 12میلیون و 300 هزار دانش آموز و خانواده بزرگ فرهنگیان است.

علی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهارداشت: باید بیش از این به مقوله اطلاع رسانی، افکار سنجی و مستند سازی در کشور توجه شود.

مدیر مسئول نشریه نگاه، افزود: سیاست جدید این نشریه برای فرهنگیان، رویکرد انتقادی و ایجاد ارتباط دو سویه بین معلمان و مسئولان است.

وی با اشاره به رشد آمار45 هزارنفری بازدید کنندگان سایت آموزش و پرورش گفت: این میزان بازدید تا رسیدن به یک میلیون نفر که مطلوب ماست فاصله زیادی دارد.

وی استخدام 15 هزار معلم ورزش، احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی، ایجاد 10 هزار مدرسه قرآن، به کارگیری 10 هزار مشاور و 10 هزار مهندس در هنرستانها، استخدام 10 هزار معلم ابتدایی و رویکرد ثبت نام اینترنتی دانش آموزان را از سیاستهای جدید وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد.

فرهادی گفت: وقتی برای پذیرش 40 هزار نیرو درآزمون استخدامی این وزارتخانه 630 هزار نفر شرکت می کنند، ثابت می شود، تقاضای معلم شدن در بین بهترینها افزایش یافته است وما نیزبایستی با قدرت بیشتر از پتانسیل و ظرفیت معلمان استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از این گفتگو خاطر نشان کرد: در حال حاضر 40 درصد دانش آموزان تیز هوش کشور را فرزندان معلمان تشکیل می دهند.

کد خبر 1241534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha