به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد قاسمی شنبه شب در نشست خبری، با اشاره به همکاری معاونت علمی با مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاست جمهوری برای برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناوریهای پیشرفته ایران در سوریه، افزود: در حال حاضر27 پارک علم و فناوری، یک شهرک علمی و تحقیقاتی، 60 کانون دانش و صنعت و 9 ستاد فناوری و راهبردی در کشور فعال است ضمن آنکه بیش از هزار شرکت دانش بنیان در پارکهای علم و فناوری در حوزه های مختلف فناوری در حال تحقیق و مطالعه هستند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه برگزاری این نمایشگاه همکاریهای علمی و تعاملات فناورانه دو کشور بیش از پیش پر رنگ شود، اظهار داشت: ما با 6 ستاد فناوری و راهبردی، یک کانون هماهنگی دانش و صنعت و 7 پارک علم و فناوری در نمایشگاه دستاوردهای فناوریهای پیشرفته ایران در دمشق شرکت کردیم.
سرپرست اداره کل کانونهای هماهنگی دانش و صنعت معاونت علمی ریاست جمهوری با تاکید بر همکاریهای متقابل ایران و سوریه، یاداور شد: امیدواریم با فعال شدن کمیته فناوری ایران و سوریه زمینه های همکاری های علمی دو جانبه فراهم شود.
نظر شما