به گزارش خبرنگار مهر، مریم مجتهد زاده در نشست خبری که پیش از ظهر یکشنبه در شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد با بیان این مطلب افزود: حضور اساتید زن در دانشگاهها پس از انقلاب اسلامی هفت برابر افزایش یافته و میزان آگاهی زنان نسبت به حقوق و تکالیفشان افزایش چشم گیری داشته است.
وی مهمترین دستاورد زنان در انقلاب اسلامی را حضور در حوزه فکر و اندیشه عنوان کرد و افزود: پیش از انقلاب اسلامی حضور زنان در این عرصه ها سمبلیک، ابزاری و از میان خانواده های وابسته به حکومت بوده اما هم اکنون زنان در کابینه دولت حضور دارند و در ابتدای انقلاب نیز به دو شکل مستقیم یعنی شرکت در راهپیمایی ها و غیرمستقیم یعنی تهییج افکار عمومی نقش آفرینی می کردند.
مسئول کمیته زنان ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفت زنان در عرصه ورزش طی 32 سال پس از انقلاب اسلامی، گفت: پیش از انقلاب در این حوزه پیشرفتی نداشته ایم اما هم اکنون زنان ما با حفظ حجاب در میادین ورزشی مدالهای متعددی را کسب کرده و افتخار آفرینی می کنند.
مجتهدزاده افزود: از ابتدای انقلاب تا کنون نرخ رشد داوران زن 132 درصد و مربیان زن نیز 84.4 درصد افزایش یافته است.
وی با اعلام اسامی روزهای دهه فجر امسال گفت: دوازدهم بهمن ماه، به نام انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، امام خمینی (ره) و رهبری، سیزدهم بهمن ماه به نام روز انقلاب اسلامی، پیامبر اعظم، وحدت و احیای ارزشهای اسلامی، چهاردهم بهمن به نام انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت، پانزدهم بهمن به نام انقلاب اسلامی قرآن، عترت و انتظار فرج نامگذاری شده اند.
مسئول کمیته زنان ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: شانزدهم بهمن ماه به نام انقلاب اسلامی، آزاد اندیشی، تعالی فرهنگی و تمدن اسلامی، هفدهم بهمن روز جوانان، خود باوری و نهضت ملی، هجدهم بهمن روز استحکام خانواده و منزلت اسلامی، نوزدهم بهمن ماه روز آمادگی دفاعی، بسیج و نیروهای مسلح و .. در نهایت روز بیست و دوم بهمن ماه به روز انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی نامگذاری شده است.
مجتهد زاده درباره برنامه های کمیته زنان در این دهه گفت: ایجاد وبلاگ ترویج ایثار و شهادت، جشنواره سراسری حجاب و عفاف در اصفهان، شرکت در راهپیماییهای دوازدهم و بیست و دوم بهمن ماه توسط زنان، برگزاری 6 نشست منطقه ای سازمانهای مردم نهاد از جمله فعالیتهای این کمیته در دهه فجر است.
وی افزود: در کل 14 هزار و 396 برنامه با 15 محور اجرا می شود که شامل برگزاری همایش، بازدید از دستاوردهای انقلاب اسلامی، نمایشگاه، خدمات رفاهی و تفریحی، فرهنگی و اجتماعی است.
نظر شما