پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۱۷

سجادی:

جشنواره شعر فجر یک موج ادبی در کشور ایجاد می‌کند

جشنواره شعر فجر یک موج ادبی در کشور ایجاد می‌کند

سید محمود سجادی گفت: میزان موفقیت هر جشنواره ادبی در آیینه اجتماع قابل مشاهده است از این‌رو می‌توان گفت برگزاری جشنواره شعر فجر هر ساله یک موج ادبی در کشور ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این شاعر عنوان کرد: هر جشنواره‌ای فارغ از محتوا و موضوعی که به طور خاص دنبال می‌کند، نتایج مثبت و منفی متعددی دارد و تنها معدودی از جوایز هستند که جنبه مثبت آن بر پیامدهای منفی آن می‌چربند.

وی با بر شمردن نقاط مثبت جشنواره بین‌المللی شعر فجر تصریح کرد: شاید عمده‌ترین خصیصه مثبت این جشنواره فراگیر بودن آن در سراسر کشور و ایجاد انگیزه در بین جوانان باشد، اما جدا از اینها جشنواره شعر فجر توانسته نوعی تعاطی افکار میان شاعران ایجاد کند.

سجادی با اشاره به نحوه داوریها و نیز انتخاب هیئت داوران این جشنواره یادآور شد: آنچه من از گزینشهای جشنواره شعر فجر دیده‌ام، عموماً قابل دفاع و ارزشمند بوده و در ترکیب داوران هم، نخبه‌گزین‌تر از سایر جشنواره‌ها عمل شده است.

 وی پرورش شاعران جشنواره‌ای و ایجاد انگیزه‌های اقتصادی صرف برای فعالیت ادبی را از جمله تبعات منفی جشنواره‌ها برشمرد و از مسئولان خواست که به این آفت فرهنگی توجه داشته باشند.

سجادی در پایان، برگزاری جشنواره شعر فجر را نوعی تکان ادبی در عرصه فرهنگی کشور دانست و گفت: این حرکت خجسته فرهنگی می‌تواند با شناسایی نارسایی‌های ادبی در جامعه فضا را به گونه‌ای متحول کند که جا برای رشد و پرورش تمامی استعدادهای خفته باز شود.

مراسم افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، هفتم اسفند ماه در تالار شریعت‌زاده کتابخانه ملی برگزار می‌شود.

کد خبر 1242418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha