ابراهیم گوهردهی در گفتگو با خبرنگار مهر از اشتغال حدود 30 هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی این استان خبر داد.
وی افزود: با ایجاد تعداد 26 شهرک،11 ناحیه صنعتی و بهره برداری هزار و 149 واحد صنعتی با گرایش های صنایع مختلف و سرمایه گذاری 10 هزار و 616 میلیارد ریال، برای حدود 29 هزار و 633 نفر شعل ایجاد شده است.
گوهردهی با اشاره به اینکه هم اکنون، 977 واحد بهـره بردار در مرحله ساخت و نصب ماشین آلات قرار دارند افزود: با تکمیـل و راه اندازی این واحدهای صنعتی، ظرفیت اشتغـال به 31 هزار و 400 نفر خواهد رسید.
وی بیان داشت: ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی در مازندران، زمینه مناسبی برای افزایش تولید و صنعت و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه بوده است.
وی تصریح کرد: فزایش سطح تولید و حمایت از بازار داخلی، زمینه توسعه اقتصادی را فراهم کرده و باتوجه به اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه ها، باید تمامی تلاش خود را در جهت رفع مشکلات موجود و ساختن ایران اسلامی بکار گیریم .
گوهردهی گفت: با حمایت دولت ز بخش صنعت، به سمت خودکفـایی حرکت و با کاهش واردات بی رویه و جلوگیری از اتلاف منابع مالی و انسانی، شاهد افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.
نظر شما