به گزارش خبرنگار مهر در پیرانشهر، اروج مجاهدی ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان پیرانشهر افزود: برای چهار بانده کردن محور تمرچین - نقده 18 میلیارد ریال از محل اعتبارات حذف تقاط حادثه خیز هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه پیرانشهر به دلیل مرزی بودن قابلیت تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری را دارد، بیان داشت: تبدیل جاده ترانزیتی نقده به تمرچین به بزرگراه در راستای افزایش صادرات و توسعه اقتصادی منطقه ضروری است.
فرماندار پیرانشهر توسعه پایانه مرزی تمرچین در آذربایجان غربی را زمینه ساز گسترش روابط ترانزیتی اقتصادی و سیاسی ایران با عراق دانست و اظهار داشت: پایانه مرزی تمرچین یکی از مهمترین مرزهای زمینی ایران و عراق بوده که باید زیرساختهای روان سازی فعالیتهای حمل و نقل بین المللی کالا و مسافر در این نقطه مرزی فراهم شود.
مجاهدی ضمن تاکید بر لزوم ایجاد و توسعه زیرساختهای حمل و نقل بین المللی و خدماتی در پایانه های مرزی به عنوان ویترین کشور، ادامه داد: تهیه و تدوین طرح ورود و خروج وسائط نقلیه حمل و نقل کالا، زمینه سازی برای فعالیت مطلوب سواریهای شخصی برای حمل مسافر به کشور عراق، راه اندازی سیستم نرم افزاری برای انجام مکاتبات اداری در مرز و استقرار پایگاه اورژانس از جمله اقدامات برای تسهیل فعالیت های حمل و نقل بین المللی و ترانزیت در این پایانه مرزی است.
این مقام مسئول از اتمام عملیات عمرانی ساختمان پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای عبور و مرور در این مرز تا مرداد ماه سال آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با شبانه روزی کردن خدمات قابل ارائه به ترددکنندگان از این پایانه مرزی توسعه بیش از پیش فعالیت ها در آن را شاهد باشیم.
وی در ادامه سخنان خود بیان داشت: واحدهای مسکونی مددجویی، طرحهای هادی، آبیاری تحت فشار، ساختمان آتش نشانی شهر گردکشانه و نمایشگاه صنایع دستی و تامین آب شهرک صنعتی پیرانشهر از جمله طرحهای افتتاحی دهه فجر در پیرانشهر بوده که با اختصاص اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال اجرا شده اند.
وی اظهار داشت: سد سیلوه و بیمارستان 64 تختخوابی پیرانشهر نیز در ردیف طرحهای اولویت دار شورای برنامه ریزی شهرستان پیرانشهر قرار دارند.
نظر شما