حجت الاسلام محمد شریف شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج، اظهار داشت: با توجه به برگزاری جلسات هماهنگی و مشارکت تمامی دستگاه های دولتی و اقشار مختلف مردم قرار است که بیش از سه هزار برنامه در ایام الله دهه مبارک فجر در استان کردستان برگزار شود.
وی عنوان کرد: یکی از ویژگی اصلی برنامه های گرامیداشت دهه مبارک فجر استان کردستان در سال جاری، مردمی و همچنین بومی برگزار کردن آنهاست که در این راستا و با توجه به مشارکت اقشار مختلف مردم بالغ بر 80 درصد برنامه ها به صورت کاملا مردمی برگزار می شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان کردستان بیان داشت: کسبه و بازاریان استان کردستان در برنامه های دهه فجر امسال حضور چشمگیرتری در کنار ساختار دولتی برای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دارند.
حجت الاسلام شریفی خاطرنشان کرد: جامعه ورزشی از دیگر گروه های موثر در تدارک و برنامه ریزی آیین های ویژه دهه فجر امسال کردستان به شمار می رود که با تدارک برنامه های متنوعی ورزشی در قالب برگزاری مسابقات در رشته های مختلف این ایام را گرامی می دارد.
وی گفت: 22 کمیته استانی با مدیریت و مشارکت تمامی دستگاه های دولتی و همچنین 10 ستاد شهرستانی برنامه های دهه مبارک فجر استان کردستان را در سال جاری مدیریت می کنند و قرار است که در کنار برنامه های گرامیداشت پروژه های مختلف عمرانی نیز در این ایام در سطح استان با حضور مسئولان افتتاح و به بهره برداری برسند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان کردستان در پایان افزود: ایام الله دهه مبارک فجر بهترین فرصت در راستای معرفی و تبیین ویژگی های انقلاب اسلامی برای نسل جوان است و همه باید در راستای اجرایی کردن این مهم که مورد تاکید مسئولان نظام اسلامی نیز قرار گرفته است، تلاش و کوشش کنند.
نظر شما