پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۴۲

حافظی تاکید کرد:

تلاش مضاعف در ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی

تلاش مضاعف در ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی

مدیرعامل صندوق تامین‌اجتماعی، بر تلاش مضاعف و افزایش شتاب در ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رحمت‌ الله حافظی در مراسم تودیع و معارفه معاون اداری و مالی صندوق تامین‌اجتماعی روند رو به رشد و رفع مشکلات این صندوق را کاملا مشهود دانست و گفت: به تدریج شاهد ایجاد تحول در تأمین‌اجتماعی هستیم و در آینده نیز شاهد تلاش بیشتر و افزایش شتاب در این مجموعه برای ارائه خدمات مناسب خواهیم بود.

وی ارائه خدمات مطلوب به بیمه ‌شدگان را با همکاری و دلسوزی کارکنان صندوق تأمین‌اجتماعی امکان‌پذیر دانست و افزود: پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی، داروخانه‌ها، پزشکان و سایر مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین افزایش حقوق بازنشستگان با تلاش خستگی‌ناپذیر پرسنل صندوق تأمین‌اجتماعی انجام شده است و برای افزایش انگیزه و قدردانی از همکاران طی روزهای آینده اقداماتی انجام می‌شود.

حافظی بر افزایش تلاش و برنامه ‌ریزی برای ارائه خدمات مطلوب تأکید کرد و افزود: عده‌ای این تلاشها و اقدامات ارزشمند را نادیده می‌گیرند و به دنبال اهداف و اغراض شخصی هستند.

وی با بیان اینکه اینگونه فضاسازیها تاثیری بر عزم و اراده ما نخواهد داشت، افزود: کسانی که به دنبال جوسازی و شایعه ‌پراکنی هستند، آب در هاون می‌کوبند و تلاش آنان سروصدایی است که تنها آزاردهنده گوش است.

کد خبر 1243511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha