به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حسین خادمی بعد از ظهر دوشنبه در نشست مطبوعاتی در جمع خبرنگاران بیان داشت: به علت طولانی بودن مسیرهای انتقال آب در استان، وجود خطوط زیر دریایی، بالا بودن هزینه های بهره برداری و نگه داری شبکه های شرب، خورندگی زمین و هوا عمر شبکه های آب در استان پایین است.
وی ادامه داد: عمر شبکه های آب در استان هرمزگان نسبت به سایر شهرستانها که در مرکز کشور قرار گرفته اند بسیار پایین تر است و استان هرمزگان از لحاظ زیان دهی در راس سایر استانها است.
کمبود اعتبار در بزرگترین پروژه زیست محیطی کشور
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با اشاره به اهمیت اجرای سریع طرح جمع آوری فاضلاب در شهر بندرعباس بیان داشت: یکی از بزرگترین مشکلات شهر بندرعباس شیوه دفع غیر بهداشتی فاضلاب است که عموما فاضلابها به صورت سنتی و غیر اصولی دفع می شوند.
خادمی ادامه داد: اجرای طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب بندرعباس یکی از بزرگترین پروژه های زیست محیطی در جنوب کشور است که به علت کمبود اعتبار در حال حاضر به کندی پیش می رود و اجرای آن در حد فعلی توانسته بسیاری از مشکلات و چالشهای مربوط به روان شدن فاضلاب در معابر و خیابانها را برطرف کند.
وی افزود: در جنوب شرق بندرعباس سطح آب زیر زمینی بالا و در شمال شرق با مشکل نفوذ نا پذیری آب مواجه هستیم که امکان دفع فاضلاب به صورت سنتی را غیر ممکن می کند وفاضلابها به صورت روان آب در کوچه ها وخیابانها روان می شود و موجب نارضایتی مردم و بروز مشکلات بهداشتی و اجتماعی می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تاکید کرد: اگر در برخی از محلات بندرعباس این پروژه اجرا نشود امکان زندگی در آن محلات را غیر ممکن می کند زیرا فاضلابها به حدی در سطح روان هستند که امکان زندگی در آن فراهم نیست.
نظر شما