به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، جهانشیر امینی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان، اظهار داشت: با توجه به افزایش سهم اعتبارات عمرانی دانشگاه کردستان و مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت بیش از 26 هزار متر مربع فضای آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی برای افتتاح در ایام الله دهه مبارک فجر و دوم سوم سفر دولت به کردستان آماده افتتاح و بهره برداری شده است.
وی عنوان کرد: افتتاح و بهره برداری از این میزان فضای آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی در دانشگاه کردستان می تواند بخش زیادی از کمبودهای دانشگاه را جبران کند و در کنار این مهم پروژه های متعدد دیگری نیز در دست ساخت قرار دارند و تا دو سال آینده نیز بخش زیادی از این طرح های عمرانی به بهره برداری خواهند رسید.
سرپرست دانشگاه کردستان با اشاره به میزان اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از این میزان پروژه در این مرکز آموزش عالی در استان، خاطرنشان کرد: مجموع اعتبارات هزینه شده که از محل مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت و وزارت علوم تامین و هزینه شده است به بیش از 720 میلیارد ریال می رسد.
امینی گفت: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با مسئولان استان قرار است که بیش از 14 هزار 500 متر مربع از این فضای آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی در ایام الله دهه مبارک فجر افتتاح و بقیه آن نیز در جریان دور سوم سفر هیئت دولت به کردستان که قرار است در آینده ای نزدیک انجام شود، به بهره برداری برسد.
وی بیان داشت: یک باب خوابگاه دانشجویی، ساختمان کلاس درس با بیش از 25 کلاس، ساختمان های شماره یک و دو دانشکده فنی و مهندسی، فاز دوم و توسعه ای دانشکده علوم پایه و چندین پروژه دیگر از جمله طرح های دانشگاه کردستان به شمار می رود که قرار است که در ایام الله دهه مبارک فجر به بهره برداری برسند.
سرپرست دانشگاه کردستان در پایان به دیگر برنامه های ایام الله دهه مبارک فجر کمیته دانشجویی این استان اشاره کرد و افزود: با تشکیل کمیته ای مشترک با سایر دانشگاه ها و مراکز اموزش عالی برنامه های بسیار خوبی در حوزه های دینی و مذهبی، فرهنگی و هنری، مسابقات علمی و ورزشی تدارک دیده شده و با مشارکت تمامی دانشجویان و در ایام مختلف دهه مبارک فجر این برنامه ها اجرا می شود.
نظر شما