پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۲۵

اکبر آبادی خبر داد:

طرح ملی لباس بانوان ورزشکار اجرا می‌شود/ انتخاب 100 طرح جدید

طرح ملی لباس بانوان ورزشکار اجرا می‌شود/ انتخاب 100 طرح جدید

معاون امور ورزش بانوان سازمان تربیت بدنی از اجرای طرح لباس هماهنگ بانوان ورزشکار خبر داد و گفت: تاکنون نزدیک به 100 طرح لباس ورزش همگانی بانوان مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرضیه اکبر آبادی با بیان این مطلب اظهار داشت: دومین مرحله داوری مسابقه طراحی لباس ورزش همگانی بانوان ایران از سوی معاونت امور ورزش بانوان با همکاری معاونت امور دانشجویی فرهنگی دانشگاه الزهراء، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دانشگاه الزهرا برگزار شد که طی آن طرح‌های برتر انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند.

وی در خصوص طراحی لباس‌های ورزشی در دو بخش همگانی و قهرمانی اظهار داشت: از ابتدای امسال در بخش قهرمانی و بحث اعزام‌هایی که داشتیم پوشش ملی پوشان کشورمان را مورد بازنگری  قرار دادیم، ضمن اینکه در بخش همگانی نیز با توجه به تاکید و فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه ورزش همگانی در راستای ارتقای سلامتی، شادابی و نشاط در جامعه بحث طراحی لباس در این حوزه را نیز با همکاری کارشناسان طراحی لباس در دانشگاه الزهرا آغاز کردیم.

معاون امور ورزش بانوان گفت: تاکنون نزدیک به 100 طرح توسط گروه داوری که متشکل از سه نفر از حوزه طراحی دانشگاه الزهرا، سه نفر از کارشناسان سازمان تربیت بدنی و علوم دینی هستند مورد بررسی قرار گرفته و طرح‌های برتر انتخاب شدند.

وی اضافه کرد: تا به حال این طرح‌ها دو دوره توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و مقرر شده سه طرح برتر انتخاب شود تا ضمن اعلام به فدراسیون ورزش همگانی به تولید کنندگان لباس و لوازم ورزشی جهت تولید انبوه ابلاغ شود.

اکبرآبادی افزود: همچنین در نظر داریم از طریق وزارت کشور نیز لباس‌های مصوب را به مدیران اجرایی شهرها که مسئولیت‌هایی را در بخش همگانی ورزش دارند، ابلاغ کنیم.

مرضیه اکبرآبادی تصریح کرد: در طراحی این لباس‌ها رنگ مناسب، رده‌های سنی، دامنه حرکت، پوشیدگی و رعایت موازین شرعی در نظر گرفته شده که امیدواریم به نتایج مطلوبی در این خصوص دست پیدا کنیم.

کد خبر 1244282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha