پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۴۹

حجت الاسلام باریک بین:

حوزه های علمیه بستر کمال خواهی تشنگان معرف دینی است

حوزه های علمیه بستر کمال خواهی تشنگان معرف دینی است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین گفت: حوزه های علمیه یکی از مناسبترین بسترهای کمال جویی و آرمان خواهی کسانی است که تشنه آموختن معارف دینی و قرآنی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، حجت الاسلام محمد حسن باریک بین عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان گفت: خواهرانی که برای تحصیل وارد حوزه های علمیه می شوند با تفکری الهی و پاک در این عرصه پا نهاده اند و با ورود در حریمی الهی و وارسته برای تقویت بنیه علمی و دینی همت کرده اند.
 
وی افزود: خواهرانی که در حوزه تحصیل می کنند می توانند پس از فراغت از تحصیل با آموخته های خود به عنوان مشاوری امین برای گروههای مختلف محسوب شوند و مربیان دینی تاثیر گذاری در بین جوانان باشند.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین تصریح کرد: حوزه علمیه برای سال تحصیلی جدید آماده شده تا با ثبت نام از خواهران علاقمند زمینه علم آموزی دینی آنها را به نحو مطلوب در این مرکز دینی فراهم کند.
 
باریک بین یادآورشد: در حوزه علمیه خواهران قزوین 35 طلبه مشغول فراگیری علوم دینی هستند و امسال هم ثبت نام طلاب از دوم بهمن ماه شروع شده و تا 21 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
 
حجت الاسلام باریک بین خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزه تحصیل می کنند با وقف خود در مسیر علم و دانش و ترویج علوم دینی از هیچ کوششی برای خدمت به مردم دریغ نمی کنند و آمادگی کامل دارند تا با آموخته های خود در مسیر اعتلای علمی و دینی کشور گام بردارند.
  
کد خبر 1244436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha