پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۰۴

17 بهمن ماه/

مراسم غبارروبی بارگاه امامزاده هاشم(ع) برگزار خواهد شد

مراسم غبارروبی بارگاه امامزاده هاشم(ع) برگزار خواهد شد

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: معاون فرماندار شهرستان دماوند گفت: مراسم غبارروبی بارگاه امامزاده هاشم(ع) و طرح غربالگری دیابت شهرستان دماوند در روز 17 بهمن ماه برگزار خواهد شد.

علی علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند اظهار داشت: همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ایران و ورود حضرت امام(ره) به میهن اسلامی زنگ مدارس شهرستان دماوند نیز بصورت همزمان نواخته خواهد شد.

این مسئول با تاکید بر شرکت شورای اداری شهرستان دماوند در مراسم مختلف این دهه عنوان کرد: در ایام دهه فجر، هر یک از ادارات دماوند متکفل بازدید از خانوده های شهدا، ایثارگران و غبارروبی مزار شهدای مناطق مختلف این شهرستان خواهند بود.
 
وی ادامه داد: به جهت اهمیت ویژه این کارکرد هر دستگاه دولتی می بایست از حضور کارکنان خود در مراسم مختلف گزارشی تصویری و کتبی تهیه و آن را در قالب لوح فشرده به فرمانداری دماوند ارسال کند.
 
علیمحمدی از غبارروبی بارگاه امامزاده هاشم(ع) طی چند روز آینده خبر داد و گفت: مراسم غبارروبی بارگاه امامزاده هاشم(ع) راس ساعت هفت صبح روز 17 بهمن ماه با حضور تمامی مسئولان اداری شهرستان دماوند برگزار خواهد شد.
 
معاون فرماندار دماوند بیان داشت: همچنین طرح غربالگری دیابت در شهرستان دماوند نیز با پیگیریهای دکتر شاهرخ رامین، همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دماوند و شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در روز 17 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
 
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
 
کد خبر 1244476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha