پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۲۵

دوازدهمین روز قیام ملت مصر-1/

ادامه تحصن در میدان التحریر/ رد پیشنهادات مطرح شده برای حفظ رژیم مبارک

ادامه تحصن در میدان التحریر/ رد پیشنهادات مطرح شده برای حفظ رژیم مبارک

ادامه تحصن در میدان التحریر قاهره، تظاهرات در نیویورک و ونزوئلا برای همبستگی با ملت مصر، رد پیشنهاد مطرح شده برای حفظ رژیم مبارک و کاهش ساعت منع آمد و شد در مصر از آخرین تحولات مربوط به این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، قیام مردم مصر برای دوازدهمین روز متوالی ادامه دارد. میدان التحریر قاهره همچنان محل تجمع معترضینی است که خواهان سقوط رژیم دیکتاتوری حسنی مبارک هستند. قشرهای مختلف مردم مصر جزء معترضین هستند.

شهروندان معترض اعلام کرده اند که پیشنهادات مطرح شده مبنی بر انتقال قدرت به "عمر سلیمان" معاون حسنی مبارک رئیس جمهور فعلی مصر را نمی پذیرند و تا زمان برکناری مبارک و سقوط رژیم دیکتاتوری وی به تظاهرات خود ادامه می دهند.

همزمان با قاهره دیگر شهرهای مصر نیز همچنان عرصه اعتراضات مردمی است. نیروهای امنیتی مصر همچنین "عبدالفتاح فاید" رئیس دفتر و "احمد یوسف" خبرنگار الجزیره در قاهره را در بازداشت دارند.

نیروهای مصری همچنین چند روز گذشته به دفتر الجزیره در قاهره یورش بردند و تمامی تجهیزات آن را از بین بردند.

در همین حال تلویزیون مصر اعلام کرد که منع آمد و شد در شهرهای مصر به ساعت 7 بعد ازظهر تا 6 صبح کاهش یافت.

شبکه تلویزیونی العربیه نیز گزارش داد: سازمان عفو بین الملل نیز اعلام کرد که 2 تن از کارمندان این سازمان روز پنجشنبه در قاهره ربوده شده اند.

همزمان با قیام مردمی مصر هزاران مصری، عرب و افراد خارجی روز گذشته در نیویورک و ونزوئلا تظاهرات گسترده ای را برای ابراز همبستگی با ملت مصر برپا کردند.

حاضران در این تظاهرات سقوط رژیم حسنی مبارک را خواستار شدند.

کد خبر 1245724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha