معاون فرهنگی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص به خبرنگار مهر در یاسوج، گفت: این تعزیه به همت حوزه هنری استان و با همکاری شهرداری یاسوج و دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری در محل سینمای سابق یاسوج برگزار شد.
رضا محمدی افزود: در این سه روز گروه تعزیه استان کرمان به اجرای تعزیه رحلت حضرت رسول(ص) و شهادت حضرت ابوالفضل(ع) و امام رضا (ع) پرداختند.
بیش از سه هزار نفر از اجرای تعزیه در یاسوج دیدن کردند
وی بیان کرد: بیش از سه هزار نفر از مردم شهر یاسوج طی این مدت از اجرای تعزیه دیدن کردند.
معاون فرهنگی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این مراسم تعزیه با هدف تعمیق باورهای دینی مردم و همچنین استفاده از زبان هنر در ترویج مفاهیم و معارف دینی برگزار شده است.
وی اظهار داشت: بنا داریم در ایام فاطمیه نیز از یکی از گروههای تعزیه کشور جهت اجرای تعزیه در استان دعوت کنیم.
راه اندازی گروههای تعزیه در استان ضروری است
محمدی بیان داشت: ایجاد انجمن تعزیه و راه اندازی گروههای حرفه ای تعزیه خوانی در این استان لازم و ضروری است و هنرمندان و دستگاههای فرهنگی باید در این خصوص اهتمام داشته باشند.
معاون فرهنگی حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: تعزیه از جایگاه بسیار خوبی در بین مردم برخوردار است و به رغم وجود ابزارهای نوین و قالبهای جدید هنری، این هنر سنتی مخاطبین بی شماری در بین مردم دارد و اصالت خود را حفظ کرده است.
وی خاطرنشان کرد: رضایت و استقبال مردم از اجرای این تعزیه موجب دلگرمی گروه تعزیه و برگزار کنندگان آن شد و لازم است که در مناسبت های ویژه چنین برنامه هایی در همه نقاط استان برگزار شود.
تعزیه هنری ماندگار است
کارگردان این گروه تعزیه نیز تعزیه خوانی را هنری ماندگار عنوان کرد و گفت: این گروه از سالهای گذشته تاکنون در سراسر کشور به اجرای تعزیه می پردازد و 75 تعزیه به مناسبت های مختلف مذهبی تولید کرده است.
محمد حسین سلجوقی افزود: هم اکنون تعزیه در کشور احیا شده و گروههای تعزیه با دلگرمی به تعزیه خوانی می پردازند.
وی گفت: در کشور ما تعزیه مخاطبان زیادی دارد و به دلیل اینکه در تعزیه سه عنصر شعر، موسیقی و تئاتر وجود دارد همه با آن ارتباط برقرار می کنند.
نظر شما