به گزارش خبرنگار مهر در مرند، علی نجاری رئیس اداره تربیت بدنی مرند شامگاه شنبه در این مراسم گفت: 59 نفراز مجموع 115 ورزشکاری که مورد تجلیل قرار می گیرند در رقابت های بین المللی و ملی و 59 نفر از آنان در میادین استانی صاحب مقام شده اند.
وی اظهار داشت: هم اکنون 37 هیئت ورزشی به اتفاق 25 باشگاه خصوصی در رشته های مختلف در مرند فعالند که حاصل تلاش های آن ها تقدیم 115 ورزشکار قهرمان به کشور و استانمان بوده است.
رئیس اداره تربیت بدنی مرند درباره پروژه های عمرانی ورزشی این شهرستان نیز گفت: عملیات ساخت استخر سرپوشیده مرند با 60 درصد پیشرفت فیزیکی ادامه دارد ضمن اینکه سالن ورزشی چندمنظوره در یکی از دهستان های این شهرستان نیز از 80 درضد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
نجاری به تلاش مسئولان محلی برای رفع مشکلات ساخت استادیوم پنج هزار نفری مرند اشاره و خاطر نشان کرد: ادامه عملیات احداث این استادیوم که هم اکنون 10 درصد پیشرفت فیزیکی دارد به زودی از سر گرفته خواهد شد.
به گفته وی برای ساخت این استادیوم ورزشی که جزو پروژه های ملی محسوب می شود 10 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
رئیس اداره تربیت بدنی مرند همچنین گفت: سالن ورزشی چندمنظوره ای در یکی از روستاهای این شهرستان در حال احداث است که امید می رود در موعد مقرر مورد بهره برداری قرار گیرد.
ورزشکاران سفیران انقلاب در اقصی نقاط جهان هستند
امام جمعه مرند از ورزشکاران به عنوان سفیران انقلاب اسلامی و اندیشه های ناب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط جهان یاد کرد.
حجت الاسلام علی نعمت زاده در این مراسم گفت: ورزشکاران در صدور معنوی فرهنگ اسلام بیشترین تاثیر را دارند زیرا این قشر با همه ملیت ها و با همه افکار سروکار دارند و جغرافیا و افراد خاصی را نمی شناسند.
وی افزود: ورزشکاران همچنین مسئولیت بزرگی در ترویج آرمان های انقلاب دایر بر آزادسازی جهان از یوغ ستم و ستمگران، بسترسازی برای ظهور قدرت جهانی اسلام و وحدت جهانی دارند.
امام جمعه مرند با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران فرهنگ شیطانی را به شدت تحقیر کرد، افزود: امروز ملت ایران به عنوان تنها ملت مستقل به الگوی ملت های مظلوم و آزادی خواه دنیا تبدیل شده است.
حجت الاسلام نعمت زاده به خیزش اسلامی مردم شمال آفریقا اشاره و خاطر نشان کرد: امیدواریم در ایام دهه فجر امسال رژیم مصر و در راس آن رئیس جمهور این کشور که فرعون زمان است، سرنگون شود.
وی فراگیر شدن اسلام در اقصی نقاط جهان را امری اجتناب ناپذیر دانست و اظهار داشت: همه خواب های 60 ساله اسرائیل و آمریکا بی تعبیر است و اضطراب و نگرانی آنان در زمان حاضر بیش از دولتمردان مصر ارزیابی می شود.
امام جمعه مرند همچنین حضرت علی(ع) را اسوه ورزشکاران معرفی و تصریح کرد: ورزشکاران باید مراقب باشند که مسایل دنیوی و زودگذر آنان را به تحقیر و توهین دیگران وادار نکند زیرا مکتب اسلام مکتب کرامت و عزت است.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غرب تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.
نظر شما