پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۲۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

قضاوت در مورد پنالتی پرسپولیس دشوار است/ ترکی تغییر رفتار داده بود

قضاوت در مورد پنالتی پرسپولیس دشوار است/ ترکی تغییر رفتار داده بود

کارشناس داوری فوتبال تاکید کرد، قضاوت در مورد صحنه خطای پنالتی مدافع صنعت نفت آبادان روی مهاجم پرسپولیس بسیار دشوار است و داور در این صحنه حتی می‌توانست به سود تیم آبادانی اعلام خطا کند.

هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: به عقیده من اگر آن صحنه را به دقت بررسی کنید، توپ از پای غلامرضا رضایی مهاجم تیم پرسپولیس جدا شده اما این بازیکن با حرفه‌ای‌گری پای راست خود را مقابل مدافع تیم صنعت نفت قرار می دهد که می خواست از کمند او عبور کند.

وی در ادامه افزود: مدافع تیم صنعت نفت آبادان در این صحنه ناخواسته روی مهاجم پرسپولیس خراب می شود که داور برای اعلام پنالتی مجاب می شود. بررسی صحنه نشان می دهد که قضاوت در مورد صحت تصمیم ترکی بسیار دشوار است. این مورد آنقدر سخت است که حتی اگر داور خطای تمارض مهاجم تیم پرسپولیس را هم اعلام می کرد به همان اندازه قابل اثبات است که به سود تیم میزبان اعلام پنالتی کرد.

این کارشناس داوری خاطر نشان کرد: از آنجائیکه مدافع تیم نفت از پشت سر به رضایی برخورد کرده است، داور در اعلام پنالتی به سود تیم میزبان سختگیرانه عمل کرده و در سوت خود دمیده است.

نصیرزاده افزود: در صحنه‌های دیگر که غلامرضا رضایی در محوطه جریمه تیم نفت روی زمین افتاد و سرنگون شد، حق با داور بود که رای به ادامه بازی داد.

وی در خصوص عملکرد کمک‌های محسن ترکی در دیدار پرسپولیس - صنعت نفت آبادان گفت: فرح نیا کمک داور اول ترکی در این بازی در یک صحنه به اشتباه پرچم آفساید زد، آنهم در شرایطی که مدافع تیم پرسپولیس آفساید را پر کرده بود و مهاجم تیم نفت در آفساید نبود اما رضا سخندان بدون اشتباه قضاوت کرد و گلی که "اشپیتیم آرفی" به ثمر رساند را به درستی مردود اعلام کرد.

کارشناس داوری فوتبال ایران با تاکید دوباره بر اینکه قضاوت دیدار پرسپولیس - صنعت نفت آبادان بسیار دشوار بود، افزود: ترکی در این بازی تغییر رفتار داده بود و به خلاف گذشته کمتر سعی کرد کارت از جیب خود خارج کند. البته تجربه نشان داده ترکی این تغییر رویه را فقط برای یک یا دو بازی در پیش می گیرد و از دیدارهای آتی همچنان سختگیرانه عمل خواهد کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس با برتری 2 بر صفر مقابل صنعت نفت آبادان در چارچوب هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور 33 امتیازی شد و جایگاه خود را بر سکوی پنجم جدول رده بندی این رقابت‌ها استحکام بخشید.

کد خبر 1246762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha