پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۴۰

صالح آبادی اعلام کرد:2/

مقررات مبارزه با پولشویی به کارگزاران ابلاغ شد

مقررات مبارزه با پولشویی به کارگزاران ابلاغ شد

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ مقررات مبارزه با پولشویی به کارگزاران در بازار سرمایه خبرداد و گفت: در لایه اول بازار سرمایه پولشویی نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر علی صالح آبادی امروز در ادامه نشست خبری به سئوالات متعدد خبرنگاران پاسخ گفت و در مورد راه اندازی بورس نفت عنوان کرد: بورس نفت در شورایعالی صادرات مطرح شده بود و در 3 فاز داخلی، تقویت صادرات و عرضه نفت کوره طراحی شده بود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهارامیدواری کرد که هر چه زودتر بحث پذیرش نفت خام توسط شرکت ملی نفت تکمیل و به هیئت پذیرش ارائه شود تا در نهایت اولین محصول این بورس هم عرضه شود. به محض اینکه وزارت نفت اعلام آمادگی کند، بورس نیز ظرف یک هفته می تواند معاملات بورس نفت را انجام دهد. 

وی با اشاره به ابزارهای جدید در بورس، حجم قرارداد آتی را 550 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: مجوز ابزار صکوک  هم صادر شده ولی ناشر آن در حال ثبت شرکت است که در اینصورت امید است که بتوانیم در سال جاری صکوک را در بازار سرمایه منتشر کنیم. از صکوک استصناع هم ار ابتدای سال آینده استفاده خواهیم کرد.

صالح آبادی در مورد معاملات ارزی در بازار سرمایه افزود: معاملات ارزی در بازار سرمایه منوط به موافقت بانک مرکزی است و از آنجا که بانک مرکزی متولی معاملات ارزی در بازار سرمایه است، به محض موافقت این نهاد، سازمان بورس موافقت خود را اعلام می‌کند.

وی در مورد ابلاغ مقررات پولشویی به کارگزاران گفت: در لایه اول بازار سرمایه پولشویی نداریم، زیرا نحوه دریافت و پرداخت از طریق سیستم بانکی صورت می گیرد و در لایه دوم برای اجتناب از این تخلف بحث احراز هویت را داریم که روندی بسیار کارآمد برای جلوگیری از فرار از سیستم بانکی است.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به توقف نماد برخی شرکتها افزود: مبنای سازمان شفافیت در اطلاعات است، در مواقعی که ابهامی برای سازمان ایجاد شود نماد معاملاتی شرکت متوقف خواهد شد.

وی افزود: در سهام خودرویی ها نیز نقل و انتقالاتی صورت گرفت که باید شفاف می شد این نقل و انتقالات برای برخی شرکت ها سود آور بود و بدین جهت نماد متوقف شد تا با شفاف سازی برخی شبهات برای سازمان معامله از سر گرفته شود.

رئیس سازمان بورس با اشاره به قانون هدفمندسازی یارانه ها و تاثیر مثبت آن بر عملکرد بورس افزود: توصیه می‌کنم سرمایه‌گذاران با بررسی و دقت، سهام مورد نظر را انتخاب کنند و روی تک سهم سرمایه گذاری نکنند، سرمایه گذاران غیر حرفه ای باید سبد متنوعی از سهام تشکیل دهند و صنایع مختلفی را انتخاب کنند تا میزان ریسک موجود آنها در سبد کاسته شود.
 
صالح آبادی در مورد تخلفات صورت گرفته در بازار سرمایه عنوان کرد: در مورد ناشران بورسی 20 رای، در مورد کارگزاران 40 رای و در مورد بورس کالا 23 رای صادر شده است.
 
وی ادامه داد: محکومیت این افراد از محرومیت تا تذکر و اختیار، تعلیق و حتی لغو مجوز را در بر می گیرد، همچنین 20 رای هیئت داوری در مورد اختلافات بین افراد صادر شده است و از ابتدای امسال تاکنون هم 82 جلسه برگزار شده است.
 
وی تعداد شکایتهای ارائه شده به سازمان را 1500 مورد به صورت حضوری و تلفنی(غیرمکتوب) و 591 مورد را هم مکتوب و اینترنتی عنوان کرد و افزود: به تمام این موراد پاسخ داده شده است.
 
سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد عدم امکان معامله به صورت آن لاین در عرضه های اولیه اظهارداشت: به دلیل اینکه در عرضه های اولیه کشف قیمت مهم است و در ضمن عرضه های اولیه محدود است، لذا افرادی که پشت ایستگاههای معاملاتی می نشینند، دارای گواهینامه حرفه ای هستند اما معاملات آن لاین دارای گواهینامه حرفه ای نیست، بنابراین برای عادلانه بودن معاملات در حال حاضر زمان این کار فرا نرسیده است.
کد خبر 1247176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha