به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، علی اکبر متکان بعد از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت: این رقم علاوه بر بودجه سالانه به این دانشگاه اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه اعتبار برای تقویت منابع مالی این دانشگاه و فراهم شدن زمینه رشد بیشتر آن اختصاص یافته است، افزود: دانشگاه محقق اردبیلی علیرغم تلاش مسئولان بویژه در یک سال اخیر در مقایسه با دانشگاه های کشور که همزمان با این دانشگاه تأسیس شده اند، رشد کمی داشته است.
معاون وزیر علوم اضافه کرد: برای جبران مقداری از کمبودهای مالی دانشگاه و فراهم شدن زمینه رشد به خصوص در زمینه های عمرانی و ایجاد شرایط مطلوب تحصیلی این رقم علاوه بر بودجه سالانه این دانشگاه تامین اعتبار خواهد شد.
وی ابراز داشت: هم اکنون بهترین تجهیزات و امکانات را دانشگاه ها در اختیار دارند و این نشان از توجه دولت به امر مهم و حیاتی آموزش عالی در کشور دارد.
گفتنی است در این مراسم علاوه بر معاون وزیر علوم، مدیر کل دفتر مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، معاون سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل و جمعی از دانشگاهیان و مسئولان محلی نیز حضور داشتند.
نظر شما