به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمد تقی زمانی نژاد عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: بنا است طی 10 سال و دو برنامه این واحدها نوسازی یا مقاوم شوند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان گفت: از هزار روستای استان 823 روستا دارای طرح هادی هستند که در 293 روستا این طرحها اجرا شده است.
زمانی نژاد ادامه داد: فاز اول اجرای طرح هادی با 150 روستا به اتمام رسیده است و در دهه فجر امسال نیز طرح هادی هفت روستا با هفت میلیارد تومان اعتبار آغاز می شود.
وی در ادامه به سندهای خانه های روستایی اشاره کرد و گفت: 260 روستا در این طرح هستند و تا بحال 81 هزار سند روستایی در سازمان ثبت اسناد و املاک صادر شده است.
زمانی نژاد تصریح کرد: 50هزار و 310 واحد در برنامه است، 350 ناظر در روستاها فعالیت می کنند و در دهه فجر امسال سه هزار واحد با 25 میلیارد تومان اعتبار با درنظر گرفتن شرایطی جون اقلیم و هویت فرهنگی، اصول مقاوم سازی و مشارکت مردم به بهره برداری می رسد.
نظر شما