پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۸۹، ۲۱:۱۴

به مناسبت دهه فجر/

کلنگ عملیات فاز دوم محور سه راهی میناب – رودان زده شد

کلنگ عملیات فاز دوم محور سه راهی میناب – رودان زده شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: در پنجمین روز از دهه فجر کلنگ آغاز به کار عملیات اجرایی فاز دوم از باند دوم محور سه راهی میناب – رودان بر زمین زده شد.

معاون اداره کل راه و ترابری هرمزگان در مراسم کلنگ زنی این پروژه عنوان کرد: طول این پروژه 14.613 کیلومتر است که از سه راهی رودان شروع و تا سه راهی میناب ادامه پیدا خواهد کرد.

حسین علیزاده ادامه داد: در مسیر اجرایی این پروژه 41 دستگاه پل و دهانه، 2 تا 10 متری احداث می شود و روسازی این مسیر نیز شامل یک لایه زیر اساس، لایه اساس و دولایه آسفالت به عرض 11 متر است.

وی افزود: در این مسیر تونل شماره یک رودان به دلیل کاهش هزینه به صورت ترانشه باز اجرا خواهد شد.

معاون اداره کل راه و ترابری هرمزگان عنوان کرد: از مزایای این طرح افزایش سرعت از 85 کیلومتر به 110 کیلومتر، کاهش مصرف سوخت، افزایش ایمنی، کاهش زمان سفر، رفع نقاط حادثه خیز، جلوگیری از بروز تصادفات و افزایش رونق اقتصادی منطقه است.

علیزاده اعلام کرد: مبلغ هزینه شده برای این پروژه 130 میلیارد ریال است و در مدت 15 ماه عملیات آن خاتمه خواهد یافت.

وی در خصوص اهمیت این پروژه بین داشت: بر اساس سیاستهای وزارت راه محورهایی که به عنوان مسیرهای مهم و شریانی هستند در الویت ساخت و ساز قرار دارند و این مسیر نیز بعد از مسیر بندرعباس سیرجان یکی از مهمترین پروژه های استان است.

معاون اداره کل راه و ترابری هرمزگان ادامه داد: فاز اول این پروژه به طول 22 کیلومتر از دو سال پیش آغاز شده و امید واریم در هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد.

کد خبر 1247508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha