پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۰۱

کسب پنج مدال توسط ورزشکارن ایلامی در مسابقات کشور

کسب پنج مدال توسط ورزشکارن ایلامی در مسابقات کشور

ایلام - خبرگزاری مهر: ورزشکارن تیم کاراته ایلام در مسابقات قهرمانی کشور موفق به کسب پنج مدال مختلف شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مدیر کل تربیت بدنی استان ایلام ظهر دوشنبه در محل این اداره در جمع خبرنگاران گفت: در مسابقات قهرمانی کشور در رشته کاراته سبک مولبت استایل فوق کامبت که در استان تهران برگزار شد تیم کاراته شهرستان ایلام به عنوان نماینده استان در این مسابقات موفق به کسب دو مدال طلا توسط سعید اسماعیلی در وزن 60 کیلوگرم و بهمن جعفری بابا هادی در وزن 65 کیلوگرم از رده بزرگسالان و سه  مدال نقره توسط آقایان مصطفی عزیز زاده در ورزن 90 کیلوگرم ، علی رستمی در وزن 60 کیلوگرم، مولا آزادی در وزن 65 کیلوگرم رده سنی بزرگسالان شد.

فرزاد فتاحی گفت: کاراته از رشته های مورد علاقه و مدال آور استان ایلام است و هم اکنون بیش از پنج هزار نفر در استان ایلام در این رشته فعالیت دارند.

وی یادآورشد: در دهه فجر سه پروژه ورزشی در استان ایلام به بهره برداری می رسد و 14 پروژه کلنگ زنی می شود.

کد خبر 1248003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha