به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، بهزاد خواجات ظهر سه شنبه در خصوص اهمیت برگزاری کنگره شعر و داستان جوان در جمع خبرنگاران بیان داشت: بهترین و برجسته ترین کارهای یکساله اخیر شاعران و داستان نویسان جوان کشور به این کنگره ارسال می شود و همگان با آثار آنها آشنا می شوند.
وی استمرار ارتباط با شاعران و داستان نویسان جوان را بسیار حائز اهمیت شمرد و خاطرنشان کرد: باید دبیرخانه دائمی کنگره در طول سال ارتباط خود را با شاعران و نویسنگان جوان قطع نکنند و با برگزاری شبهای شعر، کارگاه های تخصصی و تشکیل انجمنهای مختلف آنها را حفظ و حمایت کند.
داور هشتمین کنگره سراسری شعر و داستان جوان تصریح کرد: برنامه هایی همچون کنگره شعر و داستان جوان می توانند انگیزه و تحرک به هنرمند ببخشند و متولیان نیز باید با تعیین روش های صحیح، حمایت مستمر خود را از شاعران و نویسندگان جوان دریغ نکنند.
خواجات در خصوص داوری آثار کنگره گفت: داوری در شعر تا حدود زیادی سلیقه ای است و این سلیقه باید از قبل تربیت شده و با علم روز و گستره کار آشنا باشد زیرا هنر فرمول خاصی ندارد که بتوان از روی آن آثار را در قالب های مشخص طبقه بندی و ارزش گذاری کرد.
وی شعر امروز ایران را در برخی شاخه ها و محفل ها دچار مدگرایی دانست و افزود: وقتی دیدگاه برخی شاعران به دلایل مختلف از تمایز به شباهت بیشتر نزدیک می شود در ورطه مدگرایی می افتند و آثارشان بسیار شبیه به هم در می آید.
داور هشتمین کنگره شعر و داستان جوان کشور یادآور شد: شعر فارسی در دوران حیات خود استحاله های بسیاری را طی کرده و بنیاد گرایی در قالبهای هنری پذیرفتنی نیست زیرا هر قالب هنری توان زایش و تغییر در درون خود را دارد و این قالب ها در بعد زمان می توانند ماندگار شوند.
نظر شما