به گزارش خبرنگار مهر، دکتر اصغر نوروزی در جشنواره انقلاب، ازدواج آگاهانه و آسان در مجتمع فرهنگی اهل بیت ساری افزود: به ازای هر 100 ازدواج، اکنون 12 طلاق در جامعه صورت می گیرد که این طلاق ها به صورت تنها دوری همسران زیر یک سقف است.
این استاد روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از پایین بودن آمار طلاق در بسیاری از استانهای کشور خبر داد و تصریح کرد: پایین بودن آمار ازدواج در این مناطق به واسطه بی توجه ای خانواده ها به جوانانانشان و اشتراکات اجتماعی آنان استو
وی افزود: خلاء قانونی در موضوع ازدواج بسیار مشهود بوده و این مهم باید از طریق مسئولان ارشد نظام و نمایندگان مجلس رفع شود.
سرپرست مدیریت سازمان جوانان مازندران نیز گفت: در کشور حدودا 24 میلیون جوان وجود دارد که این آمار در مازندران به یک میلیون جوان رسیده است.
روح الله معافی به انرژی جوان ایرانی اشاره کرد و عنوان داشت: در گذشته رژیم ستم شاهی به جوانان ایرانی اهمیت لازم و شایسته را نداده بوده که این موضوع پس از انقلاب اسلامی به اوج خود رسیده است.
مشاور استاندار مازندران در امور جوانان افزود: خانواده از اولین کانونهای اجتماعی تشکیل شده ای بوده که از ابتدای خلقت بشر وجود داشته و این نهاد اجتماعی در اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بیان داشت: آمار تشکیل خانواده در کشور روبه کاهش بوده و مازندران از این قاعده مستثنی نیست و هرروز بر آمار طلاق در استان افزوده می شود.
نظر شما