پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۱۸

شانزدهمین روز قیام ملت مصر-2

2 کشته و ده ها زخمی در "الوادی الجدید"/منع ورود فلسطینی ها به مصر

2 کشته و ده ها زخمی در "الوادی الجدید"/منع ورود فلسطینی ها به مصر

2 کشته و ده ها زخمی در درگیری معترضین با عوامل رژیم مبارک و منع ورود فلسطینی ها به مصر از آخرین تحولات قیام مردم سرزمین فراعنه به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، در شانزدهمین روز قیام ملت مصر تحصن معترضین در میدان التحریر قاهره ادامه دارد.

هم اکنون خیل عظیم معترضین در حال ورود به این میدان و پیوستن به تحصن کنندگان هستند. از اسکندریه نیز خبر می رسد که بسیاری از شهروندان مصری در مقابل مسجد "القائد ابراهیم" این شهر تجمع کرده اند و خود را برای برپایی تظاهرات گسترده امروز بعد از ظهر آماده می کنند.

رسانه های خارجی همچنین گزارش دادند که در درگیری نیروهای پلیس با معترضین در "الوادی الجدید" 2 نفر کشته و ده ها نفر دیگر زخمی شده اند.

سازمان دیده بان حقوق بشر نیز در این رابطه اعلام کرد که از زمان آغاز انقلاب مردمی مصر تاکنون 302 نفر کشته شده اند.

شمار زخمی ها نیز 5000 هزار نفر اعلام شده است. این در حالی است که مسئولان مصری از انتشار آمار واقعی کشته ها و زخمی ها جلوگیری می کنند.

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی العربیه به نقل از یک مسئول اداره گذرنامه مصر اعلام کرد که فلسطینی ها از ورود به اراضی مصر منع شده اند.

"جان رایس" فعال سیاسی انگلیس نیز اظهار داشت : اگر انقلاب مصر به ثمر بنشیند تمامی معادلات خاورمیانه به هم خواهد ریخت.

کد خبر 1250025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha