به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، مردم کرمان همچون سالهای گذشته آماده خلق حماسه ای دیگر و تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب و ولایت هستند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: هماهنگی های لازم در راستای برپایی با شکوه راهپیمایی 22 بهمن در سال جاری انجام شده است.
مهدی صدفی مسیر راهپیمایی 22 بهمن ماه در کرمان را از چهار راه طالقانی به سمت مصلای بزرگ شهر کرمان اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: مسیرهای این مراسم در شهرستانها توسط فرمانداران اعلام می شود.
صدفی افزود: سخنران این مراسم در کرمان آیت الله اختری مشاور مقام معظم رهبری و دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) است.
همچنین طرحهای ترافیکی ویژه ای در مسیر راهپیمایی در کرمان اجرا می شود و مسیرهای منتهی به راهپیمایی مسدود است.
از سوی راهنمایی و رانندگی توقف هر گونه وسیله نقلیه در مسیر راهپیمایی ممنوع اعلام شده و سازمان اتوبوسرانی نیز تمهیدات لازم برای عبور و مرور شهروندان را در نظر گرفته است.
پس از راهپیمایی 22 بهمن ماه در کرمان نماز جمعه در مصلای این شهر برگزار می شود.
نظر شما