پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۳۶

راهپیمایی 22 بهمن مظهر اقتدار ملی است

راهپیمایی 22 بهمن مظهر اقتدار ملی است

ایلام - خبرگزاری مهر: استاندار ایلام گفت: راهپیمایی بیست ودوم بهمن مظهر اقتدار ملی و دلبستگی مردم به نظام دینی است.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مجتبی اعلایی صبح پنجشنبه در آستانه فرا رسیدن ایام الله 22 بهمن، در پیامی خطاب به مردم شریف، مقاوم و ولایتمدار استان، گفت: راهپیمایی بیست و دوم بهمن، مظهر اقتدار ملی و دلبستگی عمیق مردم به نظام دینی و اسلامی است.

 در این پیام آمده است: انتظار می رود مردم همیشه در صحنه و مقاوم ایلام که آوازه دلبستگی آنها به آرمانهای امام راحل، نظام و ولایت فقیه در کشور شهره است، این بار نیز با حضوری حماسی و پر نشاط در راهپیمایی باشکوه امسال حضور یابند و بار دیگر پاسخی انقلابی به توطئه های استکبار جهانی، رژیم غاصب صهیونیستی و ایادی آنها بدهند.

این پیام ادامه می دهد: امروز بفضل الهی حرکتهای اسلامی منطقه و خیزش عظیم مسلمانان جهان، نوید بخش آزادی قدس شریف و نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

در این پیام همچنین آمده است: همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب در خصوص تحولات اسلامی در منطقه بیانات بسیار مهمی را فرمودند، ما امروز صدای انقلاب اسلامی ایران را از کل منطقه می شنویم و این ناشی از تأثیر پذیری و الهام گرفتن از آموزه های انقلاب اسلامی ایران است.

استاندار ایلام در این پیام ضمن تبریک فرا رسیدن سی و دومین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، یوم الله 22 بهمن را روز تجلی اراده ملت مسلمان ایران در مقابل استکبار جهانی و دست نشاندگان آنها دانست.

در این پیام ذکر گردیده: در مقطع کنونی خیزش ملت های مسلمان جهان با تأسی از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در جریان است و حضور ملت قهرمان ایران در صحنه، بیش از همیشه تأثیر گذار خواهد بود.

از این رو؛ فردا به شکرانه طلیعه دیگری از بهار انقلاب، حماسه وفاق و تجلی وحدت را به جهانیان نشان خواهیم داد، تا نوید اهتزاز پرچم اسلام و طنین، همراهی با ملت های عدالت خواه جهان را برآوریم و با آرمانهای انقلاب اسلامی، امام (ره) و مقام عظمای ولایت، تجدید بیعت کنیم.

کد خبر 1250486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha