به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، براساس اعلام این شورا، این راهپیمایی در گرگان ساعت 10 صبح جمعه 22 بهمن ماه از میدان مازندران تا مصلی وحدت، گنبدکاووس، ساعت 10 صبح از مسجد قائمیه تا مصلی وحدت و علی آباد کتول ساعت 10 و 30 دقیقه صبح از مسجد محمدیه تا مصلی جمعه برگزار می شود.
این مراسم در مینودشت، 10 صبح از میدان مرکزی تا مصلی جمعه، بندرترکمن ، 9 و 30 دقیقه صبح از میدان مختومقلی تا شهرداری، کلاله، ساعت 10 صبح از مسجدجامع تا میدان امام خمینی (ره ) و بندرگز ساعت 10 و 30 دقیقه صبح از مسجدمحمدیه تا مسجدجامع اجرا می وشد.
مراسم راهپیمایی 22 بهمن در مراوه تپه، ساعت 10 صبح از ورودی شهر تا مرکز شهر، فاضل آباد، 10 و 30 دقیقه صبح از مسجدجامع تا گلزار شهدای گمنام ، گمیشان، ساعت 10 صبح از میدان امام خمینی (ره) تا مسجد جامع، گالیکش، ساعت 10 و 30 دقیقه از خیابان گلزار شهدا تا مسجدجامع، خان ببین، 10 و 30 دقیقه صبح از کلانتری تا مصلی جمعه و نوکنده، 10 و 30 دقیقه صبح از شهرداری تا مصلی جمعه برگزار می شود.
نظر شما