به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، پرویز سالاری ظهر پنجشنبه در چهارمین دوره طرح سلمان با موضوع جنگ نرم، تهدید نرم و راه های مقابله با آن دلیل تغییر رویکرد دشمن را به سمت جنگ نرم جنس فرهنگی و نرم انقلاب عنوان کرد و اظهار داشت: اهمیت مقابله با جنگ نرم و ناتو فرهنگی دشمن به دلیل اینکه انقلاب ما از جنس نرم بود بسیار بالا است.
وی اضافه کرد: دشمن برای مقابله با انقلاب ما پس از ناامیدی از جنگ هشت ساله ای که با تمام توان برپا کرد و پیروز نشد به سراغ تغییر افکار و جنگ نرم رفته است.
وی با اشاره به فرقه وهابیت در تسنن بیان داشت: ساختن این فرقه در مذهب تسنن نمونه ای از ترفند دشمن برای مقابله با دین با استفاده از سلاحی هم جنس است.
سالاری گفت: باید بسیار هوشیار باشیم و بدانیم اگر دشمن در این جنگ خطرناک پیروز شد دیگر نیاز به ادوات جنگی و لشکر کشی ندارد بلکه مردم خود برای اینکه دشمن به مقصد خود برسد حمله ور می شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری هرمزگان استفاده از تمامی ظرفیتهای رسانه های داخلی و خارجی را برای مقابله با جنگ نرم الزامی عنوان کرد و ابراز داشت: به صدا و سیما بسنده نکنید و برای توسعه فرهنگی انقلاب اسلامی از تمام ظرفیت های رسانه ای استفاده کنید.
سالاری با اشاره به حرکتهای مردمی ایحاد شده در کشورهای دیگر گفت: امروزه تمامی کشورهای اسلامی پی به قانون اساسی ما برده اند و حال می دانند که می شود مردم سالاری را با دین به دست آورد.
وی افزود: حکومت اسلامی ایران اولین راه و روش مردم سالاری دینی است که چالش بزرگی را برای لیبرالیسم و دموکراسی غرب ایجاد کرده و تمامی کشور ها به خصوص کشور های اسلامی هم اکنون می دانند که می شود مردم سالاری را با دین به دست آورد.
وی شرکت مدیران در طرح سلمان را الزامی دانست و گفت: این طرح با شدت و قدرت به لحاظ اهمیت بالای آن با وجود حجم بالای کاری در این ایام به فعالیت خود ادامه می دهد و امیدواریم مدیران و کارشناسان با حضور خود بهره کافی را ببرند.
نظر شما