پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۴۱

دستغیب:

نمایشگاه کتاب در نقاط محروم فارس و شیراز برگزار شود

نمایشگاه کتاب در نقاط محروم فارس و شیراز برگزار شود

شیراز - خبرگزاری مهر: نماینده اول مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی خواستار برگزاری نمایشگاه های کتاب در روستاها و نقاط محروم شیراز و فارس شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، احمدرضا دستغیب ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه امروزه باید به مقوله کتاب و کتابخوانی به عنوان یک اصل در فرهنگ جامعه اسلامی توجه شود گفت: سرانه کتاب در استان فارس با توجه به استقبال گسترده علاقه مندان پایین است که باید مشکل این موضوع به نوعی برطرف شود.

وی خواستار برگزاری بیش از پیش نمایشگاههای کتاب در شهر شیراز و نقاط مختلف شد و افزود: برگزاری سالانه یک نمایشگاه و آن هم در مرکز استان جوابگو نیست در شهر شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) نیازمند برگزاری نمایشگاه های دائمی کتاب هستیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: باید مسئولان برای برگزاری نمایشگاه های کتاب در نقاط محروم توجه ویژه داشته باشند تا شاهد استفاده نوجوانان و جوانان علاقه مند به کتاب باشیم.

دستغیب در بخش دیگری از سخنان خود یکی از مهم ترین شاخصه های ارتقای فرهنگی در هر جامعه ای را توجه به کتاب دانست و گفت: خواندن روزنامه، وبگردی و استفاده از نشریات به هیج وجه نمی تواند خلا کتاب را پرکند و مولفین و ناشرین کتاب نیز باید همواره شان و حرمت کتاب را در نظر بگبرند و با دقت فراوان به نشر ناب و با نیت افزایش روز افزون سطح علمی و فرهنگی جامعه و تولید بخش قابل توجهی از دانش روز بپردازد.

وی با بیان اینکه در کتاب های دینی و اخلاقی توجه به عرفان ناب و منطق با مبانی اسلامی یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: باید به شکلی هنرمندانه برای نسل سوم انقلاب خاطرات انقلاب را در قالب کتابهای داستان و جذاب منتشر کرد و مسئولان نیز باید با حمایت از کتابهای دفاع مقدس خاطرات شهدای انقلاب اسلامی را به شکلی هنرمندانه و مستند در اختیار علاقه مندان قرار دهند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: هر کدام از 14 هزار و 600 شهید استان الگویی است برای جوانان امروز و شرح زندگی غرور آفرین شهدا در دفاع از ایران اسلامی همچون ستاره ای درخشان برای راهنمای زندگی جوانان پاک این سرزمین اسلامی موثر و مفید است.

به گزارش مهر، دستغیب حق الزحمه تدریس دانشگاه خود را به حمایت از فرهنگ کتاب اختصاص داد.

این اقدام در راستای حمایت از پژوهشگران و نخبه های علمی و فرهنگی به منظور توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی صورت گرفته است.

کد خبر 1250556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha