به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، حسنی مبارک در سخنان فریبکارانه اش گفت : اختیاراتم را براساس قانون اساسی به عمر سلیمان معاون خود تفویض می کنم.
وی از تغییر 5 ماده قانون اساسی و لغو ماده ششم خبر داد و مدعی شد : تعهد می دهم شرایط را برای برگزاری انتخابات سالم فراهم کنم.
مبارک با هشدار به مردم مصر درباره پیامدهای کناره گیری اش از قدرت مدعی شد : ای مردم مصر، همه ما در یک سنگر هستیم، ما باید مصر را بالاتر از همه چیز قرار دهیم و منافع و مصالح ملی را بر همه چیز ترجیح دهیم، باید گفتگوی ملی را آغاز کنیم، لحظه کنونی متعلق به مبارک نیست.
وی در ادامه سخنان فریبکارانه اش برای همراه کردن جوانان با خود گفت : من هم زمانی مثل شما جوانان امروزی، جوان بودم، تمام عمرم را در راه خدمت به مصر سپری کردم، شاهد پیروزیها و شکستها در جنگهای مختلف به خاطر مصر بودم.
مبارک ادعا کرد : من بارها مرگ را پیش چشمان خود دیدم، اما حتی یک روز هم تسلیم فشارهای خارجی نشدم.
وی مدعی شد : حتی یک روز هم به خاطر قدرت و کسب شهرت تلاش نکرده ام، اطمینان دارم اکثریت مردم مبارک را می شناسند.
وی گفت : من به خاطر این کشور زندگی کرده ام و این مصر است که می ماند.
به این ترتیب دیکتاتور مصر همچنان اراده مردم را به مبارزه طلبیده و بر کناره نرفتن از قدرت به طور مسالمت آمیز پافشاری می کند.
حسنی مبارک پیش از اعلام کناره گیری رسمی به طور جداگانه با عمر سلیمان معاون خود و احمد شفیق نخست وزیر انتصابی اش نشست برگزار می کرد.
با وجود مخالفت مردم/
مبارک: شرایط حساس است؛ کنار نمی روم/ به جوانان کشورم میبالم

دیکتاتور مصر با رد کناره گیری از قدرت مدعی شد: حتی یک روز هم به خاطر قدرت و کسب شهرت تلاش نکرده ام، اطمینان دارم اکثریت مردم مبارک را می شناسند.
نظر شما