پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۳۷

اکبریان:

آثار انقلاب اسلامی تا قرنها ماندگار است

آثار انقلاب اسلامی تا قرنها ماندگار است

کرج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج در مجلس گفت: آثار انقلاب اسلامی تا قرنها در تمام دنیا ماندگار است و حضور مردمی در مراسم امروز گویایی این مدعاست.

به گزارش خبرنگار مهر در  کرج، عزیز اکبریان پیش از ظهر جمعه در جمع راهپیمایان 22 بهمن در محمدشهر کرج  و در حاشیه این مراسم در گفتگو با مهر حضور پرشور مردمی در راهپیمایی این روز را نشان از حماین مردم از آرمانهای انقلاب دانست.

وی افزود: با گذشت 32 سال از پیروزی انقلا ب اسلامی مردم همه ساله پرشور تر از سالهای گذشته با عزمی راسخ برای حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن به خیابانها می آیند و با حضور مردمی حماسه ای دیگر خلق می شود.

اکبریان بیان کرد: امروز حرکتهای انقلابی در سطح منطقه و افریقا برگرفته از تفکر انقلاب اسلامی ایران است که نشان دهنده تاثیرگذاری تفکر انقلابی امام در جای جای جهان است.

وی یادآور شد: امروز نسل جوان که روزهای انقلاب را ندیده اند نیز در این مراسم حضو ر دارند و این نشان دهنده محبوبیت انقلاب و دستاوردهای آن در بین تمامی اقشار است.

اکبریان دستیابی به استقلال کشور و بیرون راندن استکبار و استعمار از خاک میهن را یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای انقلاب برشمرد که  امروز آثار آن در کشور جاری است.

وی دستیابی به استقلال فکر و اندیشه  و کوتاه کردن دست استکبار را عامل تمامی حرکتهای انقلابی در جهان خواند.

کد خبر 1250988

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha