۲۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۳۵

در قم مطرح شد:

نباید دولت، مجلس، مجمع تشخیص و شورای نگهبان را تخریب کرد

نباید دولت، مجلس، مجمع تشخیص و شورای نگهبان را تخریب کرد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که نباید دولت، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت و شورای نگهبان را تخریب کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، دکتر علی لاریجانی شامگاه پنج شنبه در مراسم گرامیداشت سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که از سوی جبهه و مجمع هماهنگی پیروان خط امام و رهبری استان قم در مسجد زین العابدین قم برگزار شد در سخنانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی پدیده‌ای عظیم در تاریخ بشریت بود به آیه‌ای از قران کریم اشاره کرد و اظهار داشت: در این آیه خداوند وعده داده است که بر اساس اراده خداوند صالحان در زمین حاکم خواهند شد.

رئیس قوه مقننه عنوان کرد: در همه فراز و فرودهای بشریت در ‌‌نهایت صالحان به پیروزی خواهند رسید و زمین در ید قدرت صالحان قرار خواهد گرفت و این امیدواری برای مسلمانان وجود دارد که روزی می‌رسد که صالحان بر روی زمین حکمرانی کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: در مکاتب مادی اراده‌ها برای جانبازی معطوف نمی‌شود و آن‌ها دنبال زندگی بهتر و امنیت بالا‌تر هستند و معتقدند باید قدرت غالب بر ملت‌های دیگر باشند.

جهاد برای مکاتب مادی معنایی ندارد

وی با بیان اینکه جهاد برای مکاتب مادی معنایی ندارد افزود: آن‌ها ممکن است نیروهای خود را برای کشورگشایی به سایر کشور‌ها نظیر عراق و افغانستان بفرستند اما آن‌ها اهل شهادت نیستند چرا که غایت آن‌ها این ارزش را ندارد به همین دلیل مزدوران را وارد صحنه می‌کنند و آن جنایات را می‌آفرینند.

آمریکایی‌ها در رفتار خود محاسبه ندارند

نماینده مردم قم در مجلس در ادامه با اشاره به سفرهای خود به کشور عراق خاطرنشان کرد: بنده چندین بار به عراق سفر کردم و رفتار نیروهای آمریکایی که به ستون حرکت می‌کردند و از سایه خود می‌ترسیدند را مشاهده کردم و دلیل اینکه از زمان اشغال عراق امریکایی‌ها بیش از یک میلیون نفر را کشته و زخمی کردند آن است که آن‌ها در رفتارهای خود محاسبه‌ای ندارند.

رئیس قوه مقننه گفت: مردم آمریکا حاضر نیستند برای کشور خود بجنگند چرا که در آرمان‌های آن‌ها چیزی به اسم جهاد نیست.

وی اضافه کرد: وقتی در اسلام سخن از مهدی موعود که واسطه فیض الهی است و همه عالم در گرو وجود او است می‌آید و این مطلب که روزی کل عالم را صالحان حکومت خواهند کرد این امر ارزش مجاهدت دارد.

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان روایتی از پیامبر اکرم(ص) عنوان کرد: پیامبر(ص) در این روایت می‌فرماید انچه در عالم ارزش دارد در زیر بار جهاد و سیف است و با سیف می‌شود به سعادت واقعی رسید و این عنایتی که خداوند برای ما قرار داده است و ارزش اهدای جان دارد.

نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: خداوند برای مسلمانان غایت بزرگی در نظر گرفته است و آن هم حاکمیت صالحان است.

مسلمانان برای حاکمیت صالحان صف خود را از کافران جدا کنند

وی افزود: همه مسلمانان وظیفه دارند برای حاکمیت صالحان در روی زمین صف خود را از کافران جدا کنند و یک مبارزه دائمی با آن‌ها داشته باشند.

لاریجانی در ادامه به سوال یکی از حاضرین که از وی پرسید چرا در زمان فتنه موضع گیری شفافی نداشتید عنوان کرد: باید گفت که این افتخاری است که بعد از انقلاب اسلامی جوانان این سرزمین می‌توانند آزادانه نظر خود را عنوان کنند و این نقطه مثبت انقلاب است و این حق سوال کردن برای همه فرزندان انقلاب وجود دارد.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه موضوع تبریک من به موسوی صحت ندارد و من به ایشان رای ندادم افزود: حرف‌هایی که در این زمینه زده می‌شود صحت ندارد و خلاف است و ما این را تکذیب کردیم اما عده‌ای اصرار دارند حرف‌هایی را بزنند و چاره‌ای نیست باید منتظر ماند تا این دوره تمام شود.

برخی‌ها به عنوان ولایت مداری صحنه را تاریک نشان می‌دهند

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه عده‌ای می‌خواهند به عنوان ولایت مداری صحنه را تاریک نشان دهند عنوان کرد: در کشور ما ولایت محور است و کسانی که صادق هستند همواره پای ولایت ایستاده‌اند.

بدون ولایت کشور مشکلات زیادی دارد

رئیس قوه مقننه افزود: من بار‌ها در ایام فتنه عنوان کردم که بدون ولایت کشور مشکلات زیادی دارد در سال‌های گذشته دیدیم برخی از افراد حرف‌های تندی می‌زنند همان‌هایی که در گذشته بر علیه امام خامنه‌ای حرف می‌زدند اما امروز چیز دیگری می‌گویند.

وی ادامه داد: ما در خصوص حوادث بعد از نتخابات بار‌ها و صریح گفتیم کسانی که در این مسیر با غبارآلود کردن فضا از رهبری طبعیت نکردند مسیر کج را رفته‌اند اما برخی از مسئولین بوده‌اند که در این زمینه چیزی نگفته‌اند و هیچکس نیز به آن‌ها چیزی نگفت.

نماینده مردم قم در مجلس ابراز داشت: در زمان دوم خرداد برخی‌ها انحرافاتی ایجاد می‌کردند که ما صریح در برابر آن‌ها موضع می‌گرفتیم امروز نیز در برابر ولایت فقیه اینگونه است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: متأسفانه در کشور کسانی که حرفهای لیبرالی و با پوشش حرف می‌زنند می‌خواهند جور دیگری خود را در اذهان جای کنند و به دنبال فریب کاری هستند.

رئیس قوه مقننه گفت: ما از روز اولی که انتخابات برگزار شد همه را به پیروی از قانون دعوت کردیم کسانی که هیچگاه تا امروز موضعی در این مسائل نگرفته‌اند و امروز الگوی عده‌ای شده‌اند اما ما از روز اول موضوع خود را روشن کردیم.

اختلاف افکنی‌ها به نفع انقلاب نیست/مجمع تشخیص مصلحت تخریب نشود

نماینده مردم قم در مجلس در ادامه با اشاره به مسائل مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: در کشور برخی از حرف‌های کذب زده می‌شود و به نظرم می‌رسد عده‌ای اشتباه می‌روند و فکر می‌کنند اختلاف افکنی‌ها به نفع انقلاب است.

وی در ادامه با اشاره به فلسفه وجود مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: تاسیس این نهاد بدین منظور بود تا بن بستی در مسائل کشور بوجود نیاید و اگر اختلاف نظری بوجود آمد مجلس روی مصوبه‌ای به عنوان مصلحت بر آن اصرار داشت و شورای نگهبان آن را نپذیرفت به مجمع برود که این در متن قانون اساسی است.

لاریجانی با اشاره به مسائلی که در مجمع تشخیص مصلحت گذشت گفت: نظرات رهبر انقلاب از سوی بنده، محسن رضایی و آقای ولایتی به مجمع گزارش شد و گفتیم رهبری در چه موضوعاتی چه نظری دارند و خدا شاهد است به محض اینکه این نظرات مطرح شد همه آن را قبول کردند و تصویب شد حال باید پرسید که چرا مجمع که بزرگانی در آن نشسته‌اند تخریب می‌شود.

رئیس قوه مقننه افزود: من شهادت می‌دهم نظرات رهبری در آنجا مطرح شد و شهادت می‌دهم وقتی مطرح شد بدون آنکه بحثی شود همه رأی دادند اما بعد از اینکه مصوبه به خدمت ایشان داده شد ایشان فرمودند یک بند در خصوص بانک مرکزی به عنوان یک معضل بعدا بررسی شود که آن را جدا کردند و مابقی ابلاغ شد حال باید پرسید که این کجای خلاف تدبیر رهبری است.

رهبری منع کردند سران قوا نسبت به هم حرف بزنند

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه بنا نداشتم در خصوص این مسائل صحبت کنم گفت: رهبری منع کردند که سران قوا نسبت به هم حرف بزنند و ما معذور شرعی داشتیم.

وی افزود: اتهام زنی به دیگران درست نیست و مجمع نهادی است که نباید تخریب شود.

نباید به هر بهانه‌ای عده‌ای را تخریب کرد

لاریجانی با اشاره به اینکه مجمع یک شخصیت حقوقی دارد و عده‌ای زیادی در آن عضو هستند افزود: حال این مسائل چه ربطی به ما دارد که فلش آن به سوی ما است و این نکته‌ای است که عده‌ای اصرار دارند به تخریب افراد بپردازند و این را به مصلحت کشور نمی‌دانم و این درست نیست به هر بهانه‌ای عده‌ای یک گروه را تخریب می‌کنند که برخی از این مطالب گفته شده کذب است.

رئیس قوه مقننه در ادامه به مسائلی که در زمینه مصوبه دانشگاه آزاد گذشت اشاره کرد و افزود: مصوبه‌ای در مورد دانشگاه آزاد مطرح شد که اخطار قانون اساسی داده شد و من این اخطار را قبول کردم و به رأی مجلس گذاشتم و این را باید قبول کرد که مجلس مانند یک وزارتخانه نیست که رئیس آن هر تصمیمی که گرفت لازم اجرا باشد.

مجلس مربوط به امام و ولایت فقیه نباید تخریب شود

نماینده مردم قم در مجلس خاطرنشان کرد: من اخطار داده بودم که در خصوص وقف دانشگاه آزاد ملاحظه‌ای وجود داشت اما در ‌‌نهایت تصویب شد اما بعد خود مجلس آن را اصلاح کرد و این مبنایش این نیست که باید بر علیه مجلس صبحت شود این مجلس مربوط به امام و ولایت فقیه است چرا باید تخریب شود.

رئیس قوه مقننه افزود: کدام نهاد است که کار‌هایش بدون سوال باشد و نمایندگان مجلس افراد ولایت مداری هستند و مردم به آن‌ها رأی دادند و این نهادهایی که با رأی مردم تشکیل شده است واقعا نباید تخریب شد.

وی با بیان اینکه عده‌ای می‌گویند بین مجلس و دولت فتنه ایجاد می‌کنند باید گفت این مطلب درست نیست افزود: مجلس نهادی است برای کارهای مملکت که باید تخصصی حرف بزند و نباید به خاطر اینکه برای مصلحت کشور یک نظر دیگری داشت آن را تخریب کرد.

رئیس قوه مقننه در بخش دیگری از سخنان خود با قرائت نامه‌ای از امام خمینی در سال 67 به بخش‌هایی از این نامه اشاره کرد و اظهار داشت: امام در قسمتی از این نامه آورده است در حکومت اسلامی همیشه باید باب اجتهاد باز باشد و طبیعت انقلاب و نظام همواره اقتضا می‌‏کند که نظرات اجتهادی فقهی در زمینه‏های مختلف ولو مخالف با یکدیگر آزادانه عرضه شود و کسی توان و حق جلوگیری از آن را ندارد ولی مهم شناخت درست حکومت و جامعه است که براساس آن نظام اسلامی بتواند به نفع مسلمانان برنامه‏ریزی کند که وحدت رویّه و عمل ضروری است.

لاریجانی عنوان کرد: در بخش دیگری از این نامه امام می‌گوید اما شما باید توجه داشته باشید تا زمانی که اختلاف و موضع گیری‌ها در حریم مسائل مذکور است، تهدیدی متوجه انقلاب نیست. اختلاف اگر زیربنایی و اصولی شد، موجب سستی نظام می‌‏شود و این مسئله روشن است که بین افراد و جناحهای موجود وابسته به انقلاب اگر اختلاف هم باشد، صرفاً سیاسی است ولو اینکه شکل عقیدتی به آن داده شود، چرا که همه در اصول با هم مشترکند و به همین خاطر است که من آنان را تأیید می‌‏نمایم.

وی ادامه داد: آن‌ها نسبت به اسلام و قرآن و انقلاب وفادارند و دلشان برای کشور و مردم می‌‏سوزد و هر کدام برای رشد اسلام و خدمت به مسلمین طرح و نظری دارند که به عقیدۀ خود موجب رستگاری است. اکثریت قاطع هر دو جریان می‌‏خواهند کشورشان مستقل باشد، هر دو می‌‏خواهند سیطره و شرّ زالوصفتان وابسته به دولت و بازار و خیابان را از سر مردم کم کنند. هر دو می‌‏خواهند کارمندان شریف و کارگران و کشاورزان متدین و کسبۀ صادق بازار و خیابان، زندگی پاک و سالمی داشته باشند. هر دو می‌‏خواهند دزدی و ارتشا در دستگاههای دولتی و خصوصی نباشد، هر دو می‌‏خواهند ایران اسلامی از نظر اقتصادی به صورتی رشد نماید که بازارهای جهان را از آنِ خود کند، هر دو می‌‏خواهند اوضاع فرهنگی و علمی ایران به گونه‏ای باشد که دانشجویان و محققان از تمام جهان به سوی مراکز تربیتی و علمی و هنری ایران هجوم آورند، هر دو می‌‏خواهند اسلام قدرت بزرگ جهان گردد، پس اختلاف بر سر چیست؟ اختلاف بر سر این است که هر دو عقیده‏شان است که راه خود باعث رسیدن به اینهمه است. ولی هر دو باید کاملاً متوجه باشند که موضعگیری‌ها باید به گونه‏ای باشد که در عین حفظ اصول اسلام برای همیشۀ تاریخ، حافظ خشم و کینۀ انقلابی خود و مردم علیه سرمایه‏داری غرب و در رأس آن امریکای جهانخوار و کمونیسم و سوسیالیزم بین‏الملل و در رأس آن شوروی متجاوز باشند.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: اگر اختلاف نظر مثل اختلافی که علما از نظر تخصصی دارند مثبت است و این را نباید حرکتی نفاق الود تعبیر کرد که اگر این گونه گفته شود کشور نمی‌تواند به سمت درستی حرکت کند.

نمایندگان در مسائل مختلف اختلاف نظر دارند

رئیس قوه مقننه گفت: ممکن است نمایندگان مجلس در خصوص مسائل مختلف نظرات متفاوتی داشته باشند مثلا در همین طرح هدفمند کردن یارانه‌ها که دولت و مجلس هر کدام نظری جداگانه داشتند حال آیا می‌توان گفت که مجلس نباید اظهار نظر کند و حرف نزنند، مردم خواسته‌اند که آن‌ها نماینده‌شان باشند ومصالح کشور را در نظر بگیرند و در این مسیر ممکن است در بین خود نمایندگان نیز اختلاف نظر باشد.

لاریجانی تصریح کرد: در خصوص بحث‌های تخصصی، سیاسی کردن و یک مهر باطل به آن زدن این خط، خط امام نیست خط امام همین چیزی است که قرائت کردم که امام فرمودند اختلافاتی که مبنای مصالح کشور و اصول باشد باید آن‌ها را محترم شمرد و باب اجتهادی که امام فرمود بسته نیست در همین مسائل تخصصی است که نمایندگان باید بحث کنند تا ببینند کدام به نفع و مصلحت کشور است.

نمایندگان قسم خورده‌اند که مصالح کشور را رسد کنند

رئیس قوه مقننه ادامه داد: ممکن است بین مجلس و دولت اختلاف نظراتی وجود داشته باشد و نمی‌شود با هو کردن و سر و صدا کردن فضا را تغییر داد نمایندگان قسم خورده‌اند که مصالح کشور را رسد کنند که اگر غیر از این شد از قسم خود عدول کرده‌اند.
نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: اگر همه مسائل تخصصی را به دعواهای حیدری و نعمتی بکشیم حتما کشور ضرر می‌کند.

لاریجانی در ادامه به بخش‌های دیگری از نامه امام اشاره کرد وگفت: امام می‌گوید هر دو جریان باید با تمام وجود تلاش کنند که ذره‏ای از سیاست نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی عدول نشود که اگر ذره‏ای از آن عدول شود، آن را با شمشیر عدالت اسلامی راست کنند.

وی گفت: اگر کسی گرایشی داشت و خواست کشور را به سمت لیبرالیسم یا چپ گرایانه آن زمان پیش ببرد باید با او برخورد کرد.

لاریجانی عنوان کرد: امام فرمود، هر دو گروه باید توجه کنند که دشمنان بزرگ مشترک دارند که به هیچ یک از آن دو جریان رحم نمی‌‏کند، دو جریان با کمال دوستی مراقب امریکای جهانخوار و شوروی خائن به امت اسلامی باشند، هر دو جریان باید مردم را هوشیار کنند که درست است که امریکای حیله‏گر دشمن شمارۀ یک آن‌ها است ولی فرزندان عزیز آنان زیر بمب و موشک شوروی شهید گشته‏اند، هر دو جریان از حیله‏گریهای این دو دیو استعمارگر غافل نشوند و بدانند که امریکا و شوروی به خون اسلام و استقلالشان تشنه‏اند.

انتقاد سازنده باعث بالندگی جامعه و کشور می‌شود

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه انتقاد سازنده باعث بالندگی جامعه و کشور می‌شود و معنایش مخالفت نیست اظهار داشت: انتقاد اگر به حق باشد باعث هدایت جامعه می‌شود و در این راستا نباید یکدیگر را تخریب کرد.

وی با بیان اینکه ما در برخی مواقع راه امام را گم می‌کنیم افزود: طبق فرموده امام هیچکس نباید خود را مبرا از انتقاد بداند.

وی ادامه داد: در برخی مواقع دیده می‌شود به محض اینکه مجلس نظری داد عده‌ای به خاطر اینکه طرفدار دولت‌اند مجلس را تخریب می‌کنند که این راه امام نیست و در این صورت مجلس دیگر نباید حرف بزند و هر طرحی که به مجلس امد نمایندگان باید آن را تصویب کنند.

وی تصریح کرد: نباید فضایی ساخته شود که نمایندگان نیز نتوانند حرف بزنند که در این مورد امام می‌فرماید اگر در این نظام کسی یا گروهی بی‌جهت در فکر حذف یا تخریب دیگران بر آید و مصلحت جناح و خط خود را بر مصلحت انقلاب مقدم بدارد حتما پیش از اینکه به رقیب خود ضربه بزند به اسلام و انقلاب لطمه وارد کرده است.

رئیس قوه مقننه افزود: برخی از اظهاراتی که این روز‌ها در سایت‌ها به اسم افشاگری تهمت‌هایی به دیگران می‌زنند و تخریب می‌کنند باید پرسید که آیا این خط امام است.

لاریجانی در ادامه به بخش دیگری از نامه امام اشاره کرد وگفت: امام می‌فرماید، از کارهایی که یقیناً رضایت خداوند متعال در آن است، تألیف قلوب و تلاش جهت زدودن کدورت‌ها و نزدیک ساختن مواضع خدمت به یکدیگر استو باید از واسطه‏هایی که فقط کارشان القای بدبینی نسبت به جناح مقابل است، پرهیز نمود. شما آنقدر دشمنان مشترک دارید که باید با همۀ توان در برابر آنان بایستید، لکن اگر دیدید کسی از اصول تخطی می‌‏کند، در برابرش قاطعانه بایستید.

نماینده مردم قم در مجلس عنوان کرد: در برخی از مواد مشاهده می‌شود عده‌ای به اندک اختلافی که با دیگران دارند سیل تهمت‌ها را به ان‌ها نثار می‌کنند که باید دانست این راه، راه و خط امام نیست.

نمایندگان مجلس مصالح کشور را در نظر می‌گیرند

رئیس قوه مقننه گفت: نمایندگان مجلس در بررسی‌های خود در مسائل مختلف تا انجا که می‌توانند مصالح کشور را در نظر می‌گیرند امام گاهی مشاهده می‌شود به محض اینکه نظر دیگری دارند توچخانه سیاسی بر سر ان‌ها اوار می‌شود.

وی با بیان اینکه قانون اساسی گفته است مجلس می‌تواند در همه امور قانون بنویسد افزود: جریانی در کشور است که اشتباه می‌کنند و نهاد‌های کشور را یکی پس از دیگری آن را تخریب می‌کنند.

نباید دولت، مجلس، مجمع تشخیص و شورای نگهبان را تخریب کرد

وی افزود: یکی از دستاورد‌های انقلاب نهادهای موجود کشور است که امام ان‌ها را شکل داد و نظام روی ان استوار است و نباید دولت، مجلس، مجمع، تشخیص و شورای نگهبان را تخریب کرد.

لاریجانی در ادامه به پیشرفت‌های کشور در طی این 32 سال اشاره کرد و اظهار داشت: ایران در همه مسائل به بیگانه وابسته بود و تنها رژیمی بود که به اسرائیل کمک می‌کرد و نوکر آمریکا بود اما امروز درهمه جنبه‌ها به رشد وبالندگی رسیده است.
خدمت رسانی به نقاط محروم ارزشمند است

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه امروز در همه کشور برای ابادانی تلاش می‌شود افزود: این امر‌‌ همان خط عدالت خواهی امام است و خدمت رسانی به نقاط محروم و روستا‌ها ارزشمند است.

نماینده مردم قم در مجلس در ادامه به تحولات منطقه و همچنین بیانات رهبری در نماز جمعه اشاره کرد و اظهار داشت: متن جامعه مصر و تونس نیازمند این هدایت بودند.

وی با بیان اینکه باید برای وحدت سرمایه گذاری کرد افزود: برای رسیدن به اهداف بزرگ باید از برخی اشتباهات گذشت و نباید قلوب مومنین و کسانی که دغدغه انقلاب دارند بی‌جهت مکدر از هم باشد و به خاطر مسائل سیاسی نسبت به هم کینه داشته باشند.

وی گفت: گرایشات صوفی گرایانه‌ای که مبنای خاصی ندارد مورد قبول نیست وتن‌ها راه مراجع تقلید اسلام واقعی است که اسلام می‌تواند جامعه را به سعادت برساند.

باید با ولایت فقیه رو راست بود

لاریجانی تصریح کرد: متاسفم که برخی از افراد از ولایت فقیه صحبت می‌کنند که تاریخچه آنها را می‌دانیم که چه کردند و حرف‌های آنها در دوم خرداد را نیز شنیده بودیم که در بیرون یک چیزی می‌گویند و در خلوت چیز دیگر و باید با ولایت فقیه رو راست بود و اگر ولی فقیه مطلبی می‌گوید حرام است مسئولین خلاف آن را عمل کنند در این صورت سرعت پیشرفت دو چندان خواهد شد.

دنیای اسلام به ایران چشم دوخته است

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه اختلافات سیاسی نباید به شکاف در جامعه تبدیل شود عنوان کرد: امروز دنیای اسلام به ایران چشم دوخته است و نباید کاری کرد که دیگران سوء استفاده کنند و احساس کنند شکافی در جامعه است.

وی ادامه داد: با کسانی که صف خود را از جامعه جدا کردند و مطرود شدند حرفی نداریم اما برادران مسلمان و ولایتمدار باید به درستی راه امام را بشناسند و امروز بیش از هر زمان نیازمند نگاه وحدت آمیز داریم که امام و رهبری به آن تاکید دارند.

نماینده مردم قم در مجلس گفت: کشور مصر نگاهش به ایران اسلامی این است که چگونه حکومت دموکراسی دینی خود را به پیش می‌برد و مردم مصر مردم فرهیخته‌ای هستند که راه خود را درست می‌روند و نمی‌خواهند زیر سلطه دیکتاتوری باشند و می‌خواهند بعد از سال‌ها تحقیر نفس بکشند.

فرار مبارک از مصر عیدی ملت ایران در شب 22 بهمن است

رئیس قوه مقننه در ادامه با اعلام خبر فرار مبارک از مصر گفت: این حادثه کوچکی نیست و عیدی ملت ایران در شب 22 بهمن است و آمریکایی‌ها بدانند نمی‌توانند فریب کاری کنند و با حضور ارتش کار دیگری انجام دهند و ملت ایران نیز فردا دفاع و حمایت خود را از مردم مصر نشان خواهد داد.

گفتنی است که در حین سخنرانی لاریجانی تعدادی از حاضران که سازماندهی شده به نظر می‌رسید یکی پس از دیگری از میان جمعیت بلند می‌شدند و سوالاتی را در خصوص مواضع رئیس مجلس در موردحوادث پس از انتخابات و اینکه آیا رای دادن و تبریک او به موسوی صحت دارد یا خیر و مسائل مربوط به مصوبه وقف دانشگاه آزاد و نیز مسائل مجمع تشخیص مصلحت نظام، از وی می‌پرسیدند که دو نفر از این افراد توسط نیروهای انتظامات به بیرون از مجلس هدایت شدند.

از دیگر حواشی این جلسه اعلام خبر فرار حسنی مبارک بود که یکی از نزدیکان رئیس مجلس در کاغذی به وی دادند و ایشان نیز این خبر را اعلام کردند و حاضران نیز با تکبیر خوشحالی خود را اعلام کردند.

یادآور می‌شود در این مراسم علاوه بر حضور تعدادی از مدیران استانی، تعدادی از مسئولین حوزه علمیه قم از جمله حجت‌لاسلام جمشیدی رئیس حوزه علمیه خواهران، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی و آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری نیز حضور داشتند.

در پایان این مراسم نیز تراکت‌هایی در خصوص دیدگاه‌های دکتر لاریجانی در مورد حوادث پس از انتخابات سال 88 توزیع شد.
 

کد خبر 1251002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha