پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۱:۲۱

اختصاصی مهر/

ایمپلنتهای غیراستاندارد در دهان ایرانیها/ ایمپلنت چینی هم آمد

ایمپلنتهای غیراستاندارد در دهان ایرانیها/ ایمپلنت چینی هم آمد

دبیر ستاد اجرایی هیئت موسس انجمن ایمپلنت لوژی (کاشت دندان) ایران با اعلام اینکه 40 درصد ایمپلمنتهایی که در کشور استفاده می شود غیر استاندارد است، نسبت به ساخت ایمپلنت چینی هشدار داد و گفت: استفاده از این نوع ایمپلنتها به دلیل قیمت ارزان باعث تحلیل استخوان فک و بروز عفونت می شود.

روح الله نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود کمیته بین المللی ایمپلنت (ITI) در دنیا که 500 نفر عضو دارد، افزود: اعضای این کمیته را پزشکان، دندانپزشکان، مهندسین پزشکی، محققین و پژوهشگران حوزه دهان و دندان و تشکیل می دهند که هدفشان به روز رسانی اطلاعات و تکنولوژی ایمپلنت در جهان است.

وی از سوئیس به عنوان اولین کشوری که تکنولوژی ایمپلنت را ساخته است، نام برد و گفت: البته تنها یک مورد از ایمپلنتهای این کشور مورد تایید ITI است. چون تکنولوژی ایمپلنت در 25 سال گذشته تغییر کرده و هم اکنون برخی کشورهای دنیا تکنولوژی ساخت ایمپلنت را دارند.

نوروزی از ورود برخی کشورهای آسیای شرقی مثل کره و چین به تکنولوژی ساخت ایمپلنت خبر داد و افزود: متاسفانه برخی از این ایمپلنتها نامرغوب و غیراستاندارد است و همین مسئله می تواند سلامت کسانی که این قبیل ایمپلنتها را در فک و دهان خود قرار می دهند، به طور جدی تهدید کند.

عضو انجمن ایمپلنت لوژی ایران با اشاره به گزارشهای وزارت بهداشت و آمارهایی که در زمینه استفاده از ایمپلنت در کشور وجود دارد، گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال حدود 500 هزار واحد ایمپلنت در دهان و فک افراد کاشته شود که 50 درصد این تعداد مورد تایید کمیته بین المللی ایمپلنت است.

نوروزی در مورد وضعیت 50 درصد دیگر ایمپلنتها که مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: 10 درصد از این ایمپلنتها نیز در وضعیت خوبی قرار دارند اما 40 درصد آنها غیراستاندارد است که فقط به لحاظ قیمت پایین مورد استفاده می گیرد.

وی با تاکید بر تخصص روش کاشت دندان، گفت: 60 تا 70 درصد ایمپلنتها توسط دندانپزشکان عمومی کار گذاشته می شود.

نوروزی درباره عوارض ایمپلنتهای غیراستاندارد که مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: تحلیل استخوان فک، بروز عفونت و... از جمله عوارضی است که می تواند در اثر استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد بروز کند. ضمن اینکه هزینه های زیادی بابت درمان این عوارض باید از سوی بیمار پرداخت شود.

وی با تاکید بر اینکه نمی توان حساسیتهای ایمپلنت را نادیده گرفت، گفت: ایمپلنت در تماس مستقیم با جسم قرار دارد که استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد می تواند مشکلات و عارضه های متعددی را به وجود بیاورد.

نوروزی با اشاره برخی ایمپلنتهای غیراستاندارد، افزود: در هنگام کاشت این قبیل ایمپلنتها براده های ریزی که تیتانیوم هستند، وارد چشم شده و منجر به نابینایی شود.

نوروزی با اعلام اینکه حدود 10 مدل ایمپلنت کره ای وارد کشور شده است، نسبت به ساخت این تکنولوژی توسط چینی ها هشدار داد و گفت: کاربرد نادرست این تکنولوژی و استفاده از ایمپلنتهای غیراستاندارد توسط برخی دندانپزشکانی که دوره ها و آموزشهای لازم را ندیده اند می تواند باعث بروز عوارضی شود.

وی با اشاره به تاسیس انجمن ایمپلنت لوژی ایران بعد از 20 سال در کشور، اظهارداشت: یکی از اهداف اولیه این انجمن، جلوگیری از واردات ایمپلنتهای غیراستاندارد و نامرغوب به کشور و آموزشهای مدون و مداوم به دندانپزشکان عمومی و متخصصین طبق تایید و نظارت وزارت بهداشت و گروه بین المللی است.

کد خبر 1251080

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha