پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۲:۴۱

همزمان با نهم ربیع الاول؛

گردهمایی 4 هزار "دانشجوی مهدی یاور" در قم برگزار می‌شود

گردهمایی 4 هزار "دانشجوی مهدی یاور" در قم برگزار می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: همزمان با نهم ربیع الاول، سالروز به امامت رسیدن حضرت ولیعصر(عج) و روز مهدویت گردهمایی ۴۰۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های کشور در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، همزمان با نهم ربیع‌الاول سالروز به امامت رسیدن حضرت ولیعصر (عج) و روز مهدویت، دانشگاه و انتظار، گردهمایی بزرگ دانشجویان مهدی یاور با حضور ۴۰۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های کشور در روزهای ۲۴و۲۳ بهمن ماه در اردوگاه یاوران مهدی (عج) قم برگزار می‌شود.

براساس این گزارش این گردهمایی به همت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سازمان بسیج دانشجویی و سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های دانشگاهی برگزار می‌شود.

در این گردهمایی دو روزه نشست‌های آموزشی با عنوان مهندسی و طراحی فرهنگ مهدویت در جهان معاصر، فلسفه و علل غیبت امام زمان (عج)، نگاه عقلی به وجود حضرت ولی عصر(عج) و عهد و بیعت با امام زمان (عج) برای دانشجویان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود: سخنران اختتامیه این گردهمایی آیت الله امامی کاشانی و حجت الاسلام پناهیان خواهند بود.

کد خبر 1251747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha