به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقرخسروی با اشاره به کیفیت شیشه های موجود در بازار برای نصب در نمای ساختمان ها گفت : در موضوع به کار گیری شیشه در نمای ساختمان ها ؛ برخی از کارشناسان معتقدند که شیشه های موجود در بازار در برابر نیروهای جانبی مقاوم بوده ، در هنگام بروز حوادث به لحاظ ساختار پلیمری آنها خسارت چندانی به بارنمی آورند.
وی تاکید کرد: این کارشناسان براین باورند که این نوع شیشه ها به دلیل استفاده از نانو تکنولوژی در تولید آنها و قابلیت تمیز شدن خودبه خودی ، می توانند گزینه ای مناسب برای ساختمان های امروزی و صنعت ساختمان سازی باشند.
مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران با اعلام اینکه حتی در صورت استفاده از این نوع شیشه ها به دلیل اینکه گروه گسترده ای از کارگران ساختمانی فاقد مهارت کافی برای استفاده از مصالح موجود به صورت فنی و اصولی، هستند ، اجرای درست این تکنولوژی توسط این قبیل کارگران همچنان در ابهام است.
وی با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در این زمینه خاطر نشان کرد : به هر تقدیر شورای اسلامی شهر در مصوبه ای اعلام کرد که ساختمان های تجاری، اداری و عمومی چنانچه بیش از 40 درصد نما شیشه ای باشد ممنوعیت ساخت دارند که هم اکنون این مصوبه به مناطق ابلاغ شده است.
خسروی با اشاره به منوعیت استفاده شیشه بیش از 40 درصد در نمای ساختمان ها گفت : چنانچه بیش از 40 درصد نما از شیشه ساخته شده باشند، پروانه ساخت برای آن ها صادر نمی شود.
وی ضمن هشدار به مالکانی که در حال ساختن ساختمان هایی با نماهای شیشه ای بیش از 40 درصد کل نمای ساختمان هستند گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، ساختمان هایی که با نمای شیشه ای کامل باشند به دلیل تحمیل هزینه هایی گزاف به شهر و هدر رفتن انرژی مشمول پرداخت عوارض ویژه ای می شوند.
نظر شما