به گزارش خبرنگار مهر در قزوین هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر قزوین عصر شنبه در محل تالار مردم تشکیل جلسه داد.
مسعود نصرتی شهردار قزوین در این نشست به تشریح کلیات بودجه سال 90 پرداخت و گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته 14.86 درصد بودجه به هزینه های جاری و 85.14 درصد به سرفصل عمرانی اختصاص یافته است.
مسعود نصرتی شهردار قزوین در این نشست به تشریح کلیات بودجه سال 90 پرداخت و گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته 14.86 درصد بودجه به هزینه های جاری و 85.14 درصد به سرفصل عمرانی اختصاص یافته است.
وی 157 میلیارد تومان معادل 42.3 درصد این بودجه را درآمد حاصل از فروش اوراق مشارکت، سود حاصل ازآن و خط اعتباری جانبی درنظر گرفته شده دانست و تصریح کرد: فروش تراکم پروانه ساخت موسسه مالی و اعتباری مهر با رقمی افزون بر30 میلیارد تومان معادل 8.1 درصد بودجه را تامین می کند و 183 میلیارد تومان باقیمانده نیزاز طریق سایرردیف ها، هزینه و درآمد می شود.
شهردار قزوین با بیان این مطلب که بهبود عبور و مرور شهری بیشترین میزان اعتبار از بودجه عمرانی شهرداری را به خود اختصاص داده یادآورشد: رویکرد اصلی شهرداری قزوین در تدوین بودجه سال آینده تکمیل طرح های نیمه تمام و همچنین آغاز پروژه های تملک شده و دارای طرح است.
وی 96 میلیارد تومان از این بودجه را مربوط به سازمان های وابسته به شهرداری دانست و یادآور شد: حدود 61 میلیارد تومان از محل درآمد شهرداری قزوین تامین شده و 35میلیارد تومان باقیمانده درآمد مستقیم فعالیت سازمانهاست.
شهردار قزوین فروش 100 میلیارد تومان اوراق مشارکت با عاملیت بانک شهر طی مدت کمتر از یک هفته را حاصل تلاش مدیران، کارشناسان و صاحب نظران شهرداری دانست و تاکید کرد: این اوراق برای اجرای چهار طرح بزرگ شهری که ضرورت عملی شدن آنها توسط کارشناسان کارگروه قزوین +20 مورد تاکید قرار گرفته به فروش رسیده و پیش بینی می شود با تحقق آن شاهد انقلاب عمرانی در شهر قزوین باشیم.
نصرتی بخش دیگری از سخنانش را به یادآوری قرارداد سه جانبه شهرداری قزوین، موسسه مالی اعتباری مهر و شرکت سازندگی انصار اختصاص داد و افزود: پیرو این قرارداد مقرر شده بود درسال جاری کلنگ اجرای هفت پل غیرهم سطح در شهر قزوین به زمین زده شود و تحولی در زمینه عبور و مرور شهری فراهم شود که این اقدام به همراه کلنگ زنی برج 14 طبقه شهرداری قزوین محقق شد و در حال حاضر احداث این پل های روگذر و زیرگذر از پیشرفت قابل قبولی برخوردار است.
شهردار قزوین همچنین اجرای 11 برج 12 طبقه بعنوان مسکن مهر شهرداری قزوین را که با 550 واحد در اراضی بادامستان و مینودر به اجرا در می آید را بخش دیگری از برنامه های سال آینده شهرداری دانست و گفت: تعریف تقاطع های غیر همسطح، 14 برج، تملک مسیر شهید انصاری شرقی، خرید 250 پلاک در هادی آباد در مقایسه با گذشته شهر و شهرداری قزوین با توانایی مجموعه مدیریت شهری همخوانی ندارد و اگر حمایت و همراهی و مشارکت مدیران ارشد استان، اعضای شورا و تمام کارشناسان را بدنبال نداشته باشد و درست مدیریت نشود این طرح ها در زمان خود و با اعتبار پیش بینی شده محقق نخواهد شد.
نصرتی از بودجه 370 میلیارد تومانی شهرداری که در مقایسه با بودجه سال جاری 151درصد رشد را نشان می دهد بعنوان بودجه تحول گرا در زمینه عمران و سازندگی شهر یاد کرد وگفت: اگر این بودجه که تدوین آن حاصل برنامه ریزی توام با اینده نگری و صاحب نظران شهرداری به شمار می رود محقق شود می تواند بسیاری از خلاها و کاستی های شهر قزوین را رفع کرده و زمینه ساز توسعه و آبادانی این شهر شود.
شهردار قزوین با تاکید بر این مطلب که تحقق این بودجه مستلزم مشارکت همه جانبه و فعال شهروندان، مسئولان و تلاش کادر مدیریت شهری است خواستار مشارکت و همکاری مردم با شهرداری شد.
نصرتی افزایش 151 درصدی بودجه را امری واقعی، دست یافتنی و منطبق با ویژگی های شهر قزوین دانست و گفت: قابلیت ها و ظرفیت های زیادی در این شهر وجود دارد که می تواند با برنامه ریزی و همدلی به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
وی افزود: بدیهی است که اجرای حجم عظیم طرح ها و برنامه هایی که شهرداری برای شهر قزوین در نظر گرفته درهربرهه زمانی از آغاز تا پایان طرح موجب بروز برخی نا بسامانی در شهر خواهد شد اما از شهروندان انتظار می رود این ناملایمات را به خاطر آسایش دست یافتنی خود و فرزندانشان که در آینده محقق می شود را تحمل کرده و با شهرداری همکاری کنند.
نصرتی گفت: درآمدهایی که از مردم وصول می شود تنها 75 صدم بودجه 370میلیارد تومانی شهرداری قزوین است این درحالی است که در شهرداری های هم تراز، این میزان بین10 تا 70 درصد است لذا از شهروندان انتظار داریم تا با مشارکت حداکثری، عوارض تعریف شده مانند نوسازی، کسب و پیشه و عوارض خودرو و معوقه های آن را پرداخت کنند تا عمران و آبادانی شهر تسریع شود.
نظر شما