پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۴۳

تونس:

استقرار نیروهای ایتالیا در خاک خود را نمی پذیریم

استقرار نیروهای ایتالیا در خاک خود را نمی پذیریم

وزارت امور خارجه تونس در بیانیه ای با اعزام نیروهای ایتالیا به این کشور مخالفت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، وزارت امور خارجه تونس شب گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که با طور قاطع با پیشنهاد "روبرتو مارونی" وزیر کشور ایتالیا مبنی بر اعزام نیروهای این کشور به تونس مخالف است.

در این بیانیه آمده است: تونس به دنبال توسعه روابط و همکاری خود با ایتالیا است اما از موضع اخیر وزارت کشور ایتالیا برای اعزام نیرو به تونس ابراز شگفتی و اعلام می کند که با هر گونه دخالت در امور داخلی یا نقض حاکمیت خود مخالف است.

خاطرنشان می شود وزارت کشور ایتالیا به بهانه مقابله با مهاجرت های غیرقانونی قصد دارد نظامیان خود را در تونس مستقر کند و در این زمینه از وزارت خارجه تونس می خواهد که مجوز استقرار این نیروها را صادر کند.

کد خبر 1253372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha