به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن دوستداران عدالت(خانواده های شهدای ترور کشور)، یکی از مقامات امنیتی مصر که اخیرا به صف انقلابیون پیوسته است، گفت: همزمان با سقوط دیکتاتوری حسنی مبارک در مصر و تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور، اعضای گروهک تروریستی منافقین مقر تروریستی خود را در شهر قاهره ترک کرده اند و با همکاری ماموران رژیم صهیونیستی در مقری در اردن منتقل شده اند.
بر اساس این گزارش، این مقام اطلاعاتی مصر اعلام کرد: پایگاه نیمه علنی منافقین شامل یک خانه تیمی و یک خوابگاه در شهر قاهره پس از فرار حسنی مبارک و کارکنان سفارت رژیم صهیونیستی به شکل موجودش رها شده و منافقین بخاطر عجله در فراربه همراه آنان تمام وسائل و حتی وسائل فردی خود را جا گذاشته اند.
بر پایه این گزارش، منافقین با همکاری رژیم صهیونیستی به دنبال اجرای طرح انتقال اعضای خود به مصر بودند و قصد داشتند مصر را به عنوان پایگاه خود پس از اخراج از عراق قرار دهند. که با سقوط مبارک و تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در این کشور این طرح با شکست مواجه و منافقین مجبور به انتقال و فرار به اردن شده اند.
به نظر می رسد که مقامات کشور اردن از زیاد شدن ناگهانی اعضای فرقه مجاهدین خلق در کشورشان به این شکل خشنود نبوده و خواستار توضیح مقامات رژیم صهیونیستی و تاخیر دراجرای این کار بوده اند ولی ماموران وابسته به موساد که مسئولیت حل و فصل انتقال پایگاه تروریستی منافقین از مصر به اردن را بر عهده داشته اند بدون توجه به نارضایتی مقامات اردن مزدوران رجوی را به یک دفتر نیمه علنی و دو خانه تیمی مخفی در نزدیکی دفتر دختر صدام (رغد) منتقل کرده اند.

ماموران وابسته به موساد که مسئولیت حل و فصل انتقال پایگاه تروریستی منافقین از مصر به اردن را بر عهده داشته اند بدون توجه به نارضایتی مقامات اردن مزدوران رجوی را به یک دفتر نیمه علنی و دو خانه تیمی مخفی در نزدیکی دفتر دختر صدام (رغد) منتقل کرده اند.
کد خبر 1253495
نظر شما