به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الله بیرانوند در حاشیه بازدید تجار عراقی از لرستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هیئت تجاری سرمایه گذاری کشور عراق در زمینه های مصالح ساختمانی، تجهیزات پزشکی، مواد غذایی و دارویی و خدمات پیمانکاری در لرستان حضور یافته اند.
وی تجار بغداد، سلیمانیه، اقلیم کردستان و شمال و جنوب عراق را از جمله این بازرگانان دانست و عنوان کرد: هم اکنون بخش عمده ای از صادرات استان لرستان به کشور عراق صورت می گیرد.
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان با اشاره به صادرات 40 درصدی لرستان به کشور عراق، عنوان کرد: به طور متوسط سالانه 38 میلیون دلار صادرات غیر نفتی از استان لرستان به کشور عراق صورت می گیرد.
بیرانوند با اشاره به توزیع لوح فشرده توانمندی های لرستان در میان بازرگانان عراقی تصریح کرد: به طور قطع حضور این هیئت در توسعه کمی و کیفی صادرات به کشور عراق موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر ظرفیت های استان لرستان برای صادرات خدمات یادآور شد: در کشور عراق بستر مناسبی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی وجود دارد.
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان با تشریح مزایای صادرات خدمات فنی و مهندسی یادآور شد: صادرات خدمات دارای ارزش افزوده بیشتر، ریسک کمتر و هزینه پایین تر است.
نظر شما