پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۲۸

راهیابی "جایزه ای برای او" به جشنواره فیلم فجر مشهد

راهیابی "جایزه ای برای او" به جشنواره فیلم فجر مشهد

تبریز - خبرگزاری مهر: "جایزه ای برای او" فیلمنامه نویسنده موفق تبریزی به جشنواره فیلم فجر مشهد راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، "جایزه ای برای او" با فیلمنامه رقیه جمالی نویسنده موفق تبریزی در میان 25 فیلم بلند و ویدئویی استان خراسان به همراه چهار فیلم دیگر انتخاب شده و به بخش مسابقه راه یافت.

نمایش فیلم ها از شنبه آغاز شده و تا چهارشنبه ادامه دارد که "جایزه ای برای او" چهارشنبه ساعت 15 تا 19 در سینما هویزه نمایش داده خواهد شد.

فیلمنامه "جایزه ای برای او" در دومین جشنواره فیلمنامه فیلم و عکس امام رضا(ع) که دی ماه 83 در مشهد برگزار شد یکی از برگزیدگان فیلمنامه جشنواره انتخاب شد.

فیلم درباره کودکیست که جایزه خود را می خواهد به خدا بدهد.

فیلم "جایزه ای برای او" را مهدی رضازاده بازنویسی کارگردانی کرده است.

مهدی مسگران تهیه کننده، محمد حسن صفایی مدیر تصویر برداری، جعفر جمهوری صدابردار، رضا لوحی مدیر تولید، شاپور ترکمن سرابی طراح گریم، امیر رضا چهار راهی تدوین، مو سیقی جواد موسوی محلیحه کوروش زاده و اعظم کیوان لو منشی صحنه و مهدی رضا زاده طراحی صحنه و لباس را برعهده داشت.

غلامرضا نوروزی، زهرا دایی، امین افلاکی، امیر حسین نجف زاده، حسین ابراهیمی، مسعود عباسپور، علیرضا ملک زاده، مهدی افتاحی، مینا دلشاد، یاسمین حقیقی، زهره سادات غفوریان در این فیلم نقش آفرینی می کنند.

"جایزه ای برای او" پاییز سال جاری در مشهد تولید شده و حدود سه ماله کار تولیدش به طول انجامیده است.

رقیه جمالی فیلمنامه نویس فیلم "جایزه ای برای او" از سال 73 فعالیت هنری خود را با ورود به انجمن سینمای جوانان ایران آغاز کرده و در حوزه نویسندگی نیز فعالیت کرده است.

وی از برگیزدگان جشنواره های بین المللی و کشوری از جمله جشنواره امام رضا(ع) بوده و "توتم کبیر" وی در جشنواره  بسیج موفق به کسب مقام شده است.

جمالی 67 عنوان کتاب برای کودکان نوشته و فعالیت مطبوعاتی و همکاری با نشریات و خبرگزاری های مختلف را در پرونده خود دارد.

کتابهای ماجراهای عسلی، زیبا مثل عروسک و زینب از جمله داستانهای کودکانه جمالی است. 

کد خبر 1254170

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha