مجتبی اعلایی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: تمدید بدهی، بدهکاران خسارت دیده ناشی از خشکسالی سال 88 تا سقف 100 میلیون ریال از مصوبات دور سوم ریاست جمهوری و هیأت وزیران به استان ایلام بوده که تحقق یافت.
وی با قدردانی از اعضای هیئت مدیره بانک کشاورزی و مدیر شعب این بانک در استان در راستای تحقق اهداف دولت، افزود: با اجرای این مصوبه، کلیه بدهی بدهکاران خسارت دیده ناشی از خشکسالی سال 88 بمدت یکسال تمدید شد.
وی تصریح نمود: سود و کارمزد مربوطه نیز به حساب مطالبات از دولت منظور خواهد شد تا بدینوسیله حمایتی از خسارت دیدگان این بخش صورت پذیرد.
نماینده عالی دولت در استان از کلیه بدهکاران مشمول این مصوبه خواست، جهت استفاده از مزایای این مصوبه دولت و تعیین تکلیف بدهی های سال 89 یا سنوات قبل از سال 88 به شعب بانک کشاورزی استان مراجعه کنند.
اعلایی در ادامه از کلیه فرمانداران شهرستانها نیز خواست تا اطلاع رسانی لازم را در سطح منطقه برای این موضوع داشته باشند.
وی همچنین در خاتمه از پیگیری های مستمر مجمع نمایندگان استان ایلام در مجلس شورای اسلامی آقایان مهندس عزتی، مهندس پولادی و دکتر قنبری در راستای تحقق این مصوبه قدردانی کرد.
نظر شما