پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ بهمن ۱۳۸۹، ۱۷:۲۲

برگزاری همایش ملی "فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی " در انزلی

برگزاری همایش ملی "فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی " در انزلی

رشت - خبرگزاری مهر: نخستین همایش کشوری "فرآوری محصولات شیلاتی و بهداشت آبزیان " ظهر سه شنبه در مجتمع آموزشی و رفاهی فرهنگیان بندرانزلی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، این همایش از سوی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از مراکز تابعه مؤسسه تحقیقات شیلات ایران و با همکاری سازمان شیلات ایران، سازمان دامپزشکی کشور، معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، مؤسسه استاندارد، تحقیقات صنعتی ایران و شرکت همایش پردازان معاصر به مدت دو روز در بندرانزلی برگزار شد.

نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی در نظر داشت با ایجاد ارتباط علمی و فنی بین محققان، صاحبان صنایع، اساتید دانشگاهی، دانشجویان، مدیران و متولیان مرتبط بسترهای لازم برای توسعه هرچه بیشتر و سریعتر صنعت فرآوری آبزیان متناسب با استانداردهای بین المللی و با هدف تضمین امنیت و سلامت غذایی جامعه را فراهم سازد.

مسئول برگزاری نخستین همایش کشوری فرآوری محصولات شیلاتی و بهداشت آبزیان در این خصوص گفت: این همایش با حضور بیش از 300 نفر از اساتید، صاحبنظران، متخصصان، صاحبان صنایع و پرورش دهندگان آبزیان از اقصی نقاط کشوراز استانهای شمال و جنوب و استانهای ساحلی و غیر ساحلی برگزارشده است.

"سید حسن جلیلی" به اهداف این همایش اشاره کرد و افزود: در این نشست مسائل اولیه مثل هزینه آبزیان، کاربرد فناوری های نوین در فرآوری، نگهداری و عرضه آبزیان، مسائل مربوطه به ضایعات آبزیان و مدیریت ضایعات و ایجاد ارزش افزوده از این ضایعات، بهداشت و سلامتی فرآورده های شیلاتی، بسته بندی محصولات شیلاتی، مدیریت تولید و عرضه، بازاریابی و اقتصاد و سایر موارد بررسی می شود.

وی ادامه داد: به دبیرخانه این همایش 540 مقاله ارسال شده است که 40 مقاله بصورت سخنرانی ارائه شد.

از برنامه های جانبی این همایش می توان به برگزاری نمایشگاه معرفی تولیدات شیلاتی و صنایع مرتبط، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی و همچنین تشکیل انجمن علمی متخصصان فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی اشاره کرد.

کد خبر 1254696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha