پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۳۰

مرادی :

یارانه نقدی مرحله دوم از اول اسفند قابل برداشت است

یارانه نقدی مرحله دوم از اول اسفند قابل برداشت است

رئیس سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها با بیان اینکه قسط دوم یارانه نقدی از فردا و به طور همزمان در سراسر کشور به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود، گفت: یارانه نقدی این مرحله از اول اسفند قابل برداشت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز مرادی با اعلام این خبر اظهار داشت: مبلغ واریزی مشابه نوبت اول و به ازای هر نفر معادل 890هزار ریال خواهد بود.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد هدفمند کردن یارانه ها با این مطلب که یارانه نقدی واریز شده مربوط به اسفند ماه سال جاری و فروردین سال آینده خواهد بود، تاکید کرد: یارانه نقدی واریز شده به حساب سرپرستان خانوار از اول اسفند ماه قابل برداشت است.

کد خبر 1254992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha