پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ بهمن ۱۳۸۹، ۱۵:۰۳

همایش تهدیدات زیستی زاگرس/

زاگرس باید با مدیریت واحد و بین المللی حفاظت شود

زاگرس باید با مدیریت واحد و بین المللی حفاظت شود

رئیس سازمان محیط زیست در نخستین همایش بررسی تهدیدات و علل تخریب زاگرس مرکزی گفت: سیمای زاگرس باید با برنامه ریزی بین المللی و مدیریت واحد و ملی در مناطق مختلف حفاظت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد محمدی زاده چهارشنبه در نخستین روز این همایش در اصفهان افزود: امروز شرایطی بر جهان حاکم است که تنوع زیستی در آن مهم دیده شده است و ما تعهداتی را قبول کرده ایم که باید در برابر آنها پاسخگو باشیم.

وی اظهار داشت: متاسفانه در این سالها فنآوریهای نوین آسیبهای زیادی به منطقه زده است و بحث رفاه و آسایش مردم نیز باید در نظر گرفته شود و باید توسعه را به عنوان یک گونه مهاجم کنترل کرد.

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: وقتی عالمانه عمل نکنیم گونه های مهاجم اکوسیستم را بین می برد و آن توسعه ناپایدار است. توسعه لجام گیسخته گونه مهاجمی است که باید با جبران مافات و رویکرد ریاضیتی در توسعه کنترل شود.

به گفته وی، ما مخالف توسعه نیستیم ولی معتقدیم نباید توسعه محیط زیست را نابود کند. زاگرس اکوسیستم شکننده ای دارد ولی با مدیریت می توان آن را مدیریت و حفاظت کرد و در عین حال می توان از نعمتهای آن استفاده کرد بی آنکه چرخ توسعه را لنگ کرد.

محمدی زاده تاکید کرد: زاگرس منبع تنوع زیستی است و اگر قرار است در توسعه گامی بر داریم باید زاگرس و تنوع زیستی آن را باید دید و از جفای بزرگی که به آن شده پرهیز کرد.

وی همچنین با اشاره به هویت فرهنگی و تاریخی زاگرس گفت: ما امروز عظمت زاگرس را تنها در تنوع خاک، آب، هوا و تنوع زیستی نمی بینیم بلکه زاگرس تاریخ  دلیر مردان، زنان و کانون دفاع از ایران و اسلام است.

کد خبر 1255456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha