به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، سید ناصر موسوی ظهر پنجشنبه در نشست وزیر صنایع و معادن با صنعتگران و معدنکاران شهرستان فلاورجان اظهار داشت: در حال حاضر با مشکلاتی که برای واحدهای صنعتی شهرستان فلاورجان به وجود آمده، از 250 واحد موجود در شهرستان تنها 140 واحد آن فعالاند و بقیه به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمدهاند.
وی افزود: راهاندازی ناحیه صنعتی وزیر آباد از مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به استان اصفهان بوده و این مسائه در حالیست که با اجرایی شدن 90 درصد از مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور در بسیاری از شهرستانهای استان، این مصوبه در این شهرستان تاکنون اجرایی نشده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: انفجارها و آلایندههایی که برای شهر پیربکران و روستاهای اطراف شهرستان فلاورجان به وجود آمده، تحمل این وضعیت را برای مردم این منطقه غیرممکن کرده بود.
وی با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی، فرهنگی و تفریحی از جمله مشکلات این شهرستان است، گفت: بیش از 70 درصد از مدارس شهرستان فلاورجان فرسوده است که نیاز به تخریب و نوسازی دارند.
موسوی تصریح کرد: با توجه به مشکلات مالی که صاحبان صنایع این شهرستان با آن روبرو هستند بسیاری از آنها با تلاش زیاد و به سختی توانستهاند واحد صنعتی خود را زنده نگه دارند.
با وجود همجواری با اصفهان محرومیت در فلاورجان بیداد می کند
وی با بیان اینکه شهرستان فلاورجان در کنار کلانشهری مانند اصفهان قرار گرفته اما همچنان محرومیت در آن بیداد میکند، اظهار داشت: امیدواریم با در جریان قرار گرفتن وزیر صنایع و معادن از مشکلات این شهرستان زمینه طرح آنها در جلسات هیئت دولت فراهم و چارهای برای آنها اندیشیده شود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم شهرستان فلاورجان چه در زمان انقلاب و چه در زمان انتخابات دین خود به کشور را پرداخت کرده است به گونهای که مردم این شهرستان به رغم تبلیغات وسیع جبهه اصلاحطلبان بیشترین میزان رای را به احمدی نژاد دادند.
وی با اشاره به اینکه سند زمینهای روستایی در شهرستان فلاورجان پیش از انقلاب به نام کارخانه ذوب آهن شدهاند، گفت: سند زمینهایی که متعلق به مردم است و حتی برخی از آنها در حریم قبرستانهای آنها قرار دارددر زمان شاهنشاهی سند آنها به نام کارخانه ذوبآهن صادر شده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فعالان صنعتی شهرستان فلاورجان در جذب سرمایه در گردش برای ادامه حیات واحدهای تولیدی خود با مشکلات فراوانی در رابطه خود با بانکها مواجهاند، اظهار داشت: اختصاص تسهیلات چهار درصد به صنعتگران تنها سبب افزایش هزینههای تولید و در نهایت اضافه شدن به قیمت تمام شده کالا میشود.
وی ادامه داد: تعیین تکلیف زمینهای تکادو و همچنین زمینهای روستایی که در تملک کارخانه ذوب آهن قرار دارد ازجمله مشکلاتی است که سالها مردم این منطقه را با مشکل روبهرو کرده است.
نظر شما