پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ بهمن ۱۳۸۹، ۱۰:۴۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

دستگیری قاچاقچی عتیقه جات شمال پایتخت

دستگیری قاچاقچی عتیقه جات شمال پایتخت

رئیس کلانتری 103 گاندی از دستگیری قاچاقچی عتیقه جات گرانقیمت خبر داد و گفت: از متهم 17 قطعه مجسمه فلزی کشف و ضبط شده است.

سرهنگ بهروز رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ماموران اطلاعات چندی پیش از طریق گزارشات مردمی از فعالیت فردی در خصوص خرید و فروش مجسمه های طلا و عتیقه جات در خیابان ظفر قرار گرفتند.

وی ادامه داد: ماموران پس از انجام تحقیقات گسترده دریافتند فردی به هویت نقی مدتی است به صورت غیر قانونی در شمال پایتخت به خصوص در محدوده خیابانهای ظفر و ولیعصر در رابطه با قاچاق عتیقه جات گران قیمت در سطح گسترده ای فعالیت دارد.

رئیس کلانتری 103 گاندی اظهار کرد: به دنبال به دست آمدن سرنخهایی از محدوده فعالیت متهم، ماموران اطلاعات کلانتری با انجام تحقیقات گسترده موفق شدند مخفیگاه متهم را در یکی از محلات خیابان ولیعصر شناسایی و او را دستگیر کنند.

وی گفت:از متهم 17 قطعه مجسمه فلزی زرد رنگ که به شکل سربازان دوران گذشته به ارتفاع 13 سانتیمتر کشف شد.
 

کد خبر 1256282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha