به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر تشکری هاشمی اظهار کرد: برای رفع آلودگی هوا باید اقداماتی اساسی مانند ارتقای کیفیت سوخت و همچنین ارتقای تکنولوژی خودروهای ساخت داخل، جلوگیری از تردد موتورسیکلتهای بنزینی و جایگزینی موتورسیکلتهای برقی و جلوگیری از تردد خودورهای تولید شده پیش از سال 82 که سیستم آنها کاربراتوری صورت گیرد.
وی ادامه داد: اقدامات سلبی اگر بدون تامین زیرساختهای لازم صورت گیرد نتیجه بخش نخواهد بود به همین دلیل مدیریت شهری تا زمانی که زیرساختهای لازم شکل نگیرد و شرایط ایجابی فراهم نشود، با اعمال هرگونه اقدام سلبی موافق نیست.
تشکری هاشمی خاطر نشان کرد: وقتی محدوده زوج و فرد را توسعه می دهیم باید قبل از هر چیز توسعه حمل و نقل عمومی را پیش بینی کرده باشیم چون زمانی می توانیم به مردم بگوییم که مجاز به تردد با خودروی شخصی خود در شهر نیستند که حداقل وسایل نقلیه عمومی مناسب را در اختیارشان قرار داده باشیم.
وی افزود: با توسعه محدوده زوج و فرد تردد خودروها از یک سو با مشکل ایجاد گره های ترافیک و تاخیرهای طولانی در ورودیهای محدوده مواجه خواهیم شد و از سوی دیگر با توجه به اینکه نیروهای پلیس باید ورودیهای محدوده را کنترل کنند، نظارت بر داخل محدوده با توجه به وسعت زیاد آن بسیار سخت خواهد بود. همچنین اکثر سفرهای شهری تبدیل به سفرهای درون محدوده ای (داخل محدوده زوج و فرد) می شود که امکان نظارت درست بر آنها وجود ندارد.
تشکری هاشمی گفت: اجرای این طرح آسیبهایی را نیز به دنبال خواهد داشت که افزایش تمایل به استفاده از موتورسیکلت یکی از آنها است. موتورسیکلتهایی که با استانداردهای موجود هر یک حدود 8 برابر یک خودرو تولید آلایندگی دارند و ایمنی در ترددهای شهری را به شدت کاهش داده و عامل بسیاری از تصادفات نیز هستند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد، اگر قرار است برای کاهش آلودگی هوا محدودیتی برای تردد وسایل نقلیه اعمال شود معیار میزان آلایندگی آنها باشد و قبل از ایجاد هر گونه محدودیتی شرایط برای تردد راحت شهروندان با وسایل نقلیه عمومی در شهر فراهم شود.
نظر شما