پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ اسفند ۱۳۸۹، ۱۵:۲۵

شفقت:

وحدت شیعه و سنی عامل توسعه در منطقه راز و جرگلان می شود

وحدت شیعه و سنی عامل توسعه در منطقه راز و جرگلان می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان شمالی گفت: منطقه مرزی راز و جرگلان بسیاری از شاخصه های توسعه را داراست و وحدت برادران شیعه و سنی در این منطقه عامل توسعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، ابوطالب شفقت صبح یکشنبه در جمع مردم شیعه و سنی منطقه راز و جرگلان اظهار داشت: مسئولان نظام، همیشه دغدغه خدمت رسانی به مردم را دارند و در این راستا کوشش می کنند تا مشکلات برطرف شود، ولی به دلیل محرومیت زیاد، هنوز تا نقطه مطلوب فاصله هست که امیدواریم با همت مسئولان و همکاری مردم به این منطقه دست یابیم.

وی تصریح کرد: از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان نظام همواره درصدد سنگ اندازی و به انحراف کشاندن انقلاب بوده اند که با هدایت پیامبر گونه امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، ایران اسلامی مقتدرانه و قدرتمندانه در برابر تمام توطئه های دشمنان به پیروزیهای زیادی دست یافته و در عمل ثابت شده است که دشمنان نظام هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

نماینده دولت در خراسان شمالی، توسعه را از ضروریات این منطقه مرزی برشمرد و افزود: توسعه باعث محرومیت زدایی می شود و وسعت، میزان جمعیت، معادن، منابع آبی، کشاورزی، دامداری، مناطق بکر گردشگری و مرزهای امن از جمله مولفه های توسعه این بخش محسوب می شود.
 
شفقت خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم که صنایع دستی این محدوده از استان جایگاه واقعی خود را پیدا کند و راز و جرگلان را به منطقه گردشگری تبدیل و بازارچه های متعدد صنایع دستی در استان ایجاد کنیم تا صنایع دستی هنرمندان منطقه و بدون واسطه به فروش برسد و دسترنج هنرمندان نصیب خود آنها شود.

استاندار خراسان شمالی اذعان کرد: با سفر به شهرستانها، اطلاعات و نیازهای مردم استان جمع آوری و تلاش می شود، با برنامه ریزی و تخصیص اعتبارات براساس نیازها و اولویت بندی، مشکلات مناطق مختلف استان را برطرف کنیم.

وی گفت: این اعتبارات باید به عدالت تقسیم شود و از آن جایی که بخش راز و جرگلان مصداق واقعی تجلی فرهنگ ها و قومیت های استان است، مردم شیعه و اهل سنت با آرامش و وحدت همواره در کنار یکدیگر زندگی می کنند و مصداق واقعی اتحاد و وحدت را در این منطقه می توان مشاهده کرد.

وی وجود حوزه های علمیه شیعه و اهل سنت را یکی از عوامل این وحدت برشمرد و اضافه کرد: وجود حوزه های علمیه جای تقدیر دارد، زیرا برای ارتقای فرهنگ دینی مردم منطقه تلاش می کنند.

وی اظهار داشت: هر جا اقتدار در سایه پیروی از ولایت فقیه باشد، موفقیت و پیروزی نصیب مردم می شود و مردم شیعه و اهل سنت راز و جرگلان هم در سایه نظام و ولایت مطلقه فقیه زندگی رو به پیشرفت را سپری می کنند.

استاندار خراسان شمالی گفت: مقرر شده است، طی نیمه نخست سال 90 بزرگترین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی برای کشورهای عضو اکو در بجنورد برگزار شود.
کد خبر 1257673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha